Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » The Who rajongók?

The Who rajongók?

Figyelt kérdés
Van itt valaki, aki szereti a Whot? Ha van, akkor gyerünk, szeressük őket együtt :P És sirassuk Mooniet meg Oxot.

2016. szept. 18. 17:47
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Heló!

Van. De én a zenéjüket szeretem, az együttes története, tagok magánélete... nem érdekel.

Egyébként 2 évvel ezelőtt eldöntöttem, hogy amikor a temetésemre kerül sor, akkor a Baba O'Riley szóljon majd. Ez írásba is lesz adva a végrendeletemben, mert én ugyan nem akarok valami hatalmas sirámot, ez a szám peig teljes mértékben kifejezi egy részemet.

2016. szept. 18. 18:01
 2/3 A kérdező kommentje:
Azta, ez de jó ötlet. :) Mondanám, hogy kölcsönvenném, de nekem a Beatles - I'll be backje kell, hogy halálomban is szórakoztassam a szeretteim. :P
2016. szept. 18. 22:16
 3/3 anonim ***** válasza:
0%
Van pár jó számuk, de meglehetősen ellenszenves társaság. A gitáros egy pedofil, a dobos gyilkos, és az ő részükről elég álszent dolog hisztit csinálni abból hogy egy rajongó füvezik a koncerten. Régen mindent elszívtak és magukba szúrtak amit csak találtak. A hangszereik összetörése szánalmas. Ettől függetlenül örülnék egy új albumnak, bár nincs rá túl sok esély.
2016. szept. 20. 18:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!