Vannak még olyan 1990,2000 után született emberek, akik Queen rajongók?
Na, hát erről van szó!
Ha úgy gondoltam volna, nincs, nem teszem fel a kérdést.
Csak szerettem volna beszélgetni valakivel erről, most olyan emberekkel vagyok körülvéve, akiket nem érdekel.
Pillanatnyilag a March of the Black Queen megy folyamatosan a fejemben. És lezongorázom a BoRhap-t.
Igen! :)
5-én egésznap Queen-t hallgattam. :)
2003-mas vagyok, és most nyáron teljesen beleszerettem a Queenbe. Előtte is ismertem (Az I want to break free volt az első élményem, valami hét évesen, aztán a Bohemian Rhapsody) őket, és most valahogy meghallgattam a BRt újra, és úristen, It's a MIRACLE. A klipjeiket is nagyon bírom, de... A dalok... Mestermunka mindegyik. Kedvenceim a Headlong, a Somebody to love, a Good Old Fashiomed Lover Boy és még az összes (a fent említett kettő...).
Amúgy szinte mióta az eszemet tudom, nagyonnagyon szeretem a Beatlest, és egy kicsit úgy érzem, mintha megcsalnám őket :P De nem, mert ők már örökre rajtam ragadtak. :)
Persze,hogy vannak!
2003-as vagyok,és a Queen kb. az életem!
Egyébként ti mentek novemberben a Queen+Adam Lambert koncertre?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!