Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » CNBLUE rajongók?

Kakóbabkivonat kérdése:

CNBLUE rajongók?

Figyelt kérdés

Sziasztok! :) Van köztetek, aki CNBLUE rajongó? Vagy bármely más koreai zenekar rajongója?

Mit szerettek bennük, miért figyeltetek fel rájuk?

Jó lenne tudni, hogy nem lennék egyedül a Korea mániámmal :D

2016. aug. 4. 18:22
 1/3 anonim ***** válasza:
Hallgatom őket, főleg a Sorry című számukat, de már nem látom, hogy új számot adnának ki. A bármely más koreai banda nálam rengeteget jelent, az egyik bandával fotóm is van, voltam a koncertjükön. Egyszerűen tetszett a zenéjük (mármint a CNBlue-nak, ennyi. Semmi titok miatt nem figyeltem fel rájuk, csak ennyi. :) ) 16/l
2016. aug. 4. 18:39
 2/3 anonim ***** válasza:
Kpop fan jelen! Nagyon sok koreai bandát szeretek köztük a CNBlue-t is. Az első szám amit a CNBlue-tól láttam az a Love Girl így ez a kedvencem is meg az I'm sorry. Egyébként úgy figyeltem fel a bandára hogy láttam Yonghwa-t egy dramaban és megtetszett.
2016. aug. 5. 12:24
 3/3 A kérdező kommentje:
Azokat én is szeretem :D
2016. aug. 6. 09:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!