Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Érdemes ebbe a gitárba hangsze...

Érdemes ebbe a gitárba hangszedőt venni?

Figyelt kérdés
Adott egy Stagg G300...olcsó gitár, de meglepően jól össze van rakva, nekem 2-3 év után az ég világon semmi baja sok használat után, de a hangja nem az igazi...érthető módon...érdemes lenne hangszedőt cserélni benne és jó hangzást kaphatnék ezzel az alappal, vagy jobban járnék ha új gitárt vennék 90-100 körül? Lehet külön csak az alsó hangszedőt cserélni? Mivel azt használom 99%-ban gondoltam az elég lenne egyelőre :) [link] Az infók róla, nektek talán többet mond :)
2016. szept. 18. 17:27
 1/4 A kérdező kommentje:
Ja és milyen hangszedőt javasolnátok? :) Főleg punk hangzásra :)
2016. szept. 18. 17:29
 2/4 anonim ***** válasza:
Nem.
2016. szept. 18. 18:05
 3/4 anonim ***** válasza:

Nem hiszem hogy érdemes hangszedőket cserélni egy ilyen gitárban, egy olcsóbb hangszedő sokat nem változtatna egy drágább meg nem éri meg mert abból már majdnem vehetnél egy jobb gitárt.

De még abban sem vagyok biztos hogy egy drága hangszedő is sokat javítana, mert az csak 1 tényező ami a gitár hangját befolyásolja, sok számít a fa minőségén, összeszerelésen, komponenseken, az erősítődön stb.

persze kisérletezni szabad

2016. szept. 20. 03:00
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
2016. szept. 21. 13:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!