Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Szerintetek mennyire lenne...

Szerintetek mennyire lenne befutó?

Figyelt kérdés
Már nagyon rég óta írok rap szövegeket alapra, szerintem elég jó kis témákban,a miket mástól még nem hallottam! van/lenne 1-2 szövegem ami tényleg "mélyről" jönne, és azon gondolkozom, hogy szerintetek mennyire figyelnének föl rá az emberek? gondolnák azt,hogy:"húú b*sszus ez a gyerek tud valamit, és nem fél elmondani az igazat"

2016. szept. 4. 21:16
 1/5 sándorjános ***** válasza:
Nos ez egy kétoldalú bárd. Ha elmondod oké, de azt tudnod kell, hogy a hallgatónak semmi köze a te privát drámádhoz. Hogy függetlenné tedd magadtól, hogy más is beleélhesse magát, vagy magára ismerjen a szövegben, az itt az igazi feladat. Nem lehet csak úgy felelőtlenül kimondani mindent, mert azzal néha az ember csak maga alatt ássa a gödröt. Egyszer irtam egy nagyon depressziós verset, amiben egy nem létező képzelt lány nevében irok magamnak szerelmes verset tudván, hogy milyen rossz party vagyok. Ebben az esetben önterápiásan jó volt kiadni, viszont nagyon sok lett és nagyon rossz. Szánalmas dolog, ha az ember a saját gennyébe fetreng, ha meg másokat is megkinál vele, akkor ne csodálkozzon, ha kinevetik.
2016. szept. 4. 21:56
 2/5 sándorjános ***** válasza:
+ Az igazság is relatív. Amit mondasz magadról, csak a közvetlen környezeted tudja megítélni. Sok olyan rapperről hallani így is, aki beadja, hogy őt az utca nevelte, aztán kiderül, hogy értelmiségi családban, jó körülmények közt nevelkedett. Az ilyen dolgokat el lehet kerülni, ha általánosságban beszélsz a dolgokról, mint külső szemlélő. Például nem hiszem, hogy Sub Bass Monster gengszter lenne, mégis egy másik emberre mutat alanyként https://www.youtube.com/watch?v=POq3e8M7ImY . Ha csak magára hivatkozna, akkor nem tudnám komolyan venni. Az ember, aki csak arról beszél, hogy ő milyen tökéletes, az is azt takarja, hogy nincs rendben az ego-ja.
2016. szept. 4. 22:10
 3/5 anonim ***** válasza:
Semennyire.
2016. szept. 4. 22:12
 4/5 anonim ***** válasza:
ez a leírás semmit se árul el a(z állítólagos) tehetségedről. kb. olyan, hogy nagyon régen focizok, és már több fejes gólt is lőttem. sztetek lenne esélyem a real madridban? megválaszolhatatlan. mutass vmit, és megmondjuk jó-e
2016. szept. 5. 20:07
 5/5 anonim ***** válasza:

#sándorjános:

Magyarországi stúdió gangsztákra ne adj. ;)

Ami azt illeti kérdező...nálad mit jelent a mélyről jövő?

2016. szept. 10. 21:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!