Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Miért léptek ki a Farro...

Miért léptek ki a Farro testvérek a Paramore nevű bandából?

Figyelt kérdés
Dobosra és a gitárosra gondolok.
2016. szept. 2. 13:57
 1/5 Clairvoyant ***** válasza:
A Farro testvérek szerint azért (rövid verzió), mert Hayley kisajátította a zenekart, kvázi szóló projektként akarták működtetni a managerrel, ők meg amolyan bérzenészként funkcionáltak. Hayley szerint ez nem igaz, volt is erről egy viszonylag hosszú MTV interjú vele, nem tért ki igazán konkrét problémákra, de állítása szerint régóta rossz volt a viszony közöttük. Ez azóta mondjuk rendeződött...
2016. szept. 2. 17:02
 2/5 A kérdező kommentje:
Értem.Mondjuk megértem Josht,mivel ő elég sok részt kivett a Paramoreból és Hayleyt istenítette mindenki,miközben nem csak belőle áll a banda.Sajnos ez jelenleg is így van,most is főként csak Hayleyt látják,bár ugye már csak ketten maradtak.Amióta Farro testvérek kiléptek,velük együtt ment el a kreativitás a bandából is.
2016. szept. 3. 02:15
 3/5 anonim válasza:

Ebben abszolút egyet értek, sztem sem a régi már a banda. Amióta nincs Josh és Zac teljesen megváltozott a stílus is. Persze az is igaz h felnőttek, és h mindenki változik, de hiányolom a rockot belőlük! Az utolsó albumuk, a Paramore, elég popposra sikeredett, vagy csak én gondolom így? Nem akarok csalódni az idei albumukban...

Azt pedig nem tudom pontosan h miért is léptek ki, h mi a teljes igazság, de annyit tudok h nagyon rosszba voltak akkor(2010) már mikor kiléptek.

2017. jan. 30. 23:13
 4/5 A kérdező kommentje:
Josh és Zac volt a főmotorja a Paramore stílusának,persze mivel a saját bandájuk volt,ők alapították.Zac amúgy visszajött az új albumra dobolni,de nem tudni,hogy marad-e végleg,de szerintem nem.Szerintem ha Josh visszajönne hatalmasat ugrana megint a Paramore sikere.
2017. jan. 30. 23:42
 5/5 A kérdező kommentje:
Amúgy azért léptek ki,mert Hayley magát szerződtette le csak az Atlantic Records-hez,míg a többi banda tagot nem és ezen Josh és Zac nagyon kiakadtak,mert ők egy banda "állítólag".Gondolom már az utóbbi 2 évben csak a pénzért és az egyéb rajongókért maradtak.Megértem miért léptek ki.
2017. jan. 30. 23:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!