A punkok és a rockerek utálják a Paramore és a Panic! At The Disco együtteseket?
Én úgy tudom, hogy mind kettő együttes a Pop-Punk, Pop-rock műfajt képviseli...
A környezetemben minden punk és rocker utálja Őket.
Nekem nincs velük bajom, de nem is annyira ismerem...
Én Deep Purple és Pink Floyd (hard/progresszív rock) zenéket hallgatok főleg, meg klasszikus és film/videójáték zenéket egyébként.
Általában azok szoktak 'utálni' -utálat alatt pl a pózerezést értem - más együtteseket, akik ezzel akarják bizonyítani , hogy mekkora rockerek punkok , ezzel akarják saját hitelességüket növelni. Vagy szimplán túl sok szabadidejük van és unatkoznak :>
A paramore persze egy poprock együttes , csak vannak akik punknak gondolják , főleg azok akik nem sokat tudnak erről a műfajról , de ennek nem az együttes az oka.
Én nagy rocker és metál szerető vagyok ( főleg Guns N' Roses, AC/DC, Nirvana, Iron Maiden, Venom, stb ) de ettől függetlenül a Panic! At the Disco-t is nagyon szeretem. :) A Paramore-ról már hallottam, de be kell vallanom, sohasem hallgattam meg egy számukat sem.
Szóval attól függetlenül, hogy amúgy ízig-vérig rock és metál kedvelő vagyok, sikerül becsúsznia pár más műfajú előadónak is a sorba :) mintaként még; ugyanúgy szeretem Jason Walker, Lukas Graham, Hozier, s pl a Panic! At the Disco számait is hallgatni, általában a kedélyállapotomtól függ a dolog. ( bár Guns N' Roses-en bármikor tudok nevetni, sírni, vagy elmélázni is, ők túl nagy favorit - bár új számaikat ( mióta feloszlottak ) nem hallgatom )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!