Neektek a Guns N' Roses-ből, melyik tag tetszik nektek a legjobban? A régi felállás szerint: Axl-ének Slash-gitár Duff-basszusgitár Izzy-gitár Steve-dob?
L/16
1, Duff
2, Slash
3, Axl
4, a többi :D
... és az eredeti felállás utánozhatatlan volt :)
Ha arra vagy kíváncsi, hogy kinézetre ki tetszik legjobban, akkor:
1. Izzy
2. Axl
3. Slash
Bár Izzy és Axl között nagyon nehéz választanom.
A többiek nem jönnek be.
Nekem természetesen a régi felállás a szimpatikus.
És még annyit, hogy a Guns-t szeretni nem függ kortól és nemtől, szerintem.
Én 9 évesen kijelentettem, hogy nekem a Guns n'Roses a kedvenc együttesem. Azt se tudtam, hogy milyen zenét játszanak, hogy néznek ki, kik azok egyáltalán. (Akkoriban volt egy reklám, Nagy Feró Beatrice és Guns n' Roses lemezeket reklámozott. Ez '92-ben volt. Innen ismertem meg a nevüket.)
Most 27 vagyok, és még mindig szeretem őket. Lány vagyok.
ha a leghelyesebbet keresed:
1.: Slash
2.: Axl
3.: Izzy
4.: Duff
5.: Steven
zeneileg lövésemsincs de csak a fele tehetségét kérném akármeliküknek is.
nekem a legeslegelső felállás tetszik a legjobban. akkor ők ott öten. ött szakadt utcagyerek megsemmisíthetetleneknek tűntek. aztán meg bejött a pénz...
1. Duff
2. Slash
3. Izzy
4. Axl
5. Steve
A régi felállás a legjobb mondjuk a legnagyobb slágereket is úgy írták :D ^^ 12/L
1.hely: Axl Rose
2.hely: Slash, Duff McKagan
3.hely: Izzy Stradlin'
4.hely: Steven Adler
Nekem, mint GNR fannak, természetesen az eredeti felállás volt a legjobb, de a Axl-Duff-Slash-Matt-Gilby se volt rossz:)
14/L
1. Slash
2. Izzy
3. Duff
4. Steve
5. Axl
Az eredeti sokkal jobban tetszik...
17/L
1. Természetesen Axl(egyszerűen gyönyörű volt, de hát felette is eljárt az idő..)
2. Holtversenyben Izzy és Duff
3. Slash
4. Steven
Egyértelműen az eredeti felállás. A mostani sem rossz, de azért mégis csak..
13/L
Kérdés wow, nagyon jó kérdés, akkor is válaszolok, ha már 5 éve kérdezted, mert a koncertek kapcsán most aktuális a téma.
Szóval külsőre a sorrend:
Izzy&Duff, Steven, Slash, Axl,
Stílusra:
Izzy, Duff, Axl, Slash, Steven,
Asszem egyértelmű, ki a kedvenc, legcoolabb legszebb legtehetségesebb is köztük zeneírás tekintetében, ilyenek ma már egyszerűen nincsenek, sokkal jobban néztek ki akkor a pasik, igényesebbek voltak, mint a mai gyúrós kis félhajú idióták, akikbe semmi férfiasság nem szorult.
Pedig én is 25 éves vagyok, és nem tetszenek se a generációm divatszakállas nagyszemüveges rondaságai, se az, hogy a jóval 30 feletti hapsik azt hiszik, hogy mi vagyunk a korosztályuk, és csupa öregedő, kopaszodó pocakos 30as pasas tapad ránk...különben bocs az offért, de megfigyeltétek, hogy a 30as nők között sokkal több a szebb, igényesebb, akik letagadhatnak sok évet is, mint a pasasok között? Nem tudom miért ilyen igénytelenek, bezzeg a korosztályukban nem keresgélnek, pedig az lenne a nekik való. On, visszatérve a Gunnerékre, az eredeti felállás volt a legjobb, bár Matt is jól teszi amit kell.
GNRFOREVER!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!