Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Neektek a Guns N' Roses-ből,...

Neektek a Guns N' Roses-ből, melyik tag tetszik nektek a legjobban? A régi felállás szerint: Axl-ének Slash-gitár Duff-basszusgitár Izzy-gitár Steve-dob?

Figyelt kérdés
És szerintetek hogy a jobb a Guns úgy, ahogy a régifelállás szerint voltak /előbb irtam le a tagokat/ vagy a mostani felállás?
2010. ápr. 21. 17:05
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
elozo vtam 20/L
2010. dec. 9. 01:54
 12/21 anonim ***** válasza:

L/16

1, Duff

2, Slash

3, Axl

4, a többi :D

... és az eredeti felállás utánozhatatlan volt :)

2011. febr. 2. 23:40
 13/21 anonim válasza:

Ha arra vagy kíváncsi, hogy kinézetre ki tetszik legjobban, akkor:

1. Izzy

2. Axl

3. Slash

Bár Izzy és Axl között nagyon nehéz választanom.

A többiek nem jönnek be.

Nekem természetesen a régi felállás a szimpatikus.

És még annyit, hogy a Guns-t szeretni nem függ kortól és nemtől, szerintem.

Én 9 évesen kijelentettem, hogy nekem a Guns n'Roses a kedvenc együttesem. Azt se tudtam, hogy milyen zenét játszanak, hogy néznek ki, kik azok egyáltalán. (Akkoriban volt egy reklám, Nagy Feró Beatrice és Guns n' Roses lemezeket reklámozott. Ez '92-ben volt. Innen ismertem meg a nevüket.)

Most 27 vagyok, és még mindig szeretem őket. Lány vagyok.

2011. márc. 23. 18:35
 14/21 anonim ***** válasza:

ha a leghelyesebbet keresed:

1.: Slash

2.: Axl

3.: Izzy

4.: Duff

5.: Steven

zeneileg lövésemsincs de csak a fele tehetségét kérném akármeliküknek is.

nekem a legeslegelső felállás tetszik a legjobban. akkor ők ott öten. ött szakadt utcagyerek megsemmisíthetetleneknek tűntek. aztán meg bejött a pénz...

2011. aug. 16. 23:01
 15/21 anonim ***** válasza:

1. Duff

2. Slash

3. Izzy

4. Axl

5. Steve

A régi felállás a legjobb mondjuk a legnagyobb slágereket is úgy írták :D ^^ 12/L

2012. márc. 20. 19:42
 16/21 anonim ***** válasza:
Slash és Duff (:
2012. márc. 28. 13:44
 17/21 anonim ***** válasza:

1.hely: Axl Rose

2.hely: Slash, Duff McKagan

3.hely: Izzy Stradlin'

4.hely: Steven Adler

Nekem, mint GNR fannak, természetesen az eredeti felállás volt a legjobb, de a Axl-Duff-Slash-Matt-Gilby se volt rossz:)

14/L

2013. nov. 12. 11:28
 18/21 anonim ***** válasza:

1. Slash

2. Izzy

3. Duff

4. Steve

5. Axl

Az eredeti sokkal jobban tetszik...

17/L

2014. dec. 20. 18:57
 19/21 anonim ***** válasza:

1. Természetesen Axl(egyszerűen gyönyörű volt, de hát felette is eljárt az idő..)

2. Holtversenyben Izzy és Duff

3. Slash

4. Steven

Egyértelműen az eredeti felállás. A mostani sem rossz, de azért mégis csak..

13/L

2015. jún. 23. 21:15
 20/21 anonim ***** válasza:

Kérdés wow, nagyon jó kérdés, akkor is válaszolok, ha már 5 éve kérdezted, mert a koncertek kapcsán most aktuális a téma.

Szóval külsőre a sorrend:

Izzy&Duff, Steven, Slash, Axl,

Stílusra:

Izzy, Duff, Axl, Slash, Steven,

Asszem egyértelmű, ki a kedvenc, legcoolabb legszebb legtehetségesebb is köztük zeneírás tekintetében, ilyenek ma már egyszerűen nincsenek, sokkal jobban néztek ki akkor a pasik, igényesebbek voltak, mint a mai gyúrós kis félhajú idióták, akikbe semmi férfiasság nem szorult.

Pedig én is 25 éves vagyok, és nem tetszenek se a generációm divatszakállas nagyszemüveges rondaságai, se az, hogy a jóval 30 feletti hapsik azt hiszik, hogy mi vagyunk a korosztályuk, és csupa öregedő, kopaszodó pocakos 30as pasas tapad ránk...különben bocs az offért, de megfigyeltétek, hogy a 30as nők között sokkal több a szebb, igényesebb, akik letagadhatnak sok évet is, mint a pasasok között? Nem tudom miért ilyen igénytelenek, bezzeg a korosztályukban nem keresgélnek, pedig az lenne a nekik való. On, visszatérve a Gunnerékre, az eredeti felállás volt a legjobb, bár Matt is jól teszi amit kell.

GNRFOREVER!

2016. febr. 7. 09:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!