Hogy tetszik Justin Bieber új dal+klipje, a "Mistletoe"?
Figyelt kérdés
http://www.youtube.com/watch?v=LUjn3RpkcKY
Én imádom a srácot, de ez az image és klip és dal is eléggé mellésikerült...
Szerintetek?
2011. okt. 24. 23:02
1/17 anonim válasza:
a képi megjelenítéstől "hányok", bocsánat, de had mondjam ezt. nagyon kellemetlen. a zene se tetszik különösen.. szódával elmegy.
3/17 A kérdező kommentje:
Esetleg bővebben...?!? :)
Bár így is megteszi...!:)
2011. okt. 25. 19:02
5/17 A kérdező kommentje:
Az elsőnek Köszönöm a választ,a többi válaszoló olyan, mint amit írt!:D
...de azért köszike, kár hogy nem tudtatok kicsit értelmesebb választ írni, de lehet, hogy ez volt a legtöbb amit ki tudtatok préselni magatokból...!:)
2011. okt. 28. 05:44
6/17 anonim válasza:
utolsó vagyok
Figyelj, erről nem lehet bővebben írni, mert ez már olyan mértékben szörnyű, hogy erre csak egyetlen szót lehet írni.
7/17 anonim válasza:
Kicsit önajnározó, nézzétek teli vagyok zsével és még ha az aktuális barátnőm előtt is csajozok majd megvásárolom a szerelmét egy ruhával!! Óóhh, hát ez tényleg gáz!
8/17 anonim válasza:
Őszintén szarok rá,és meg sem néztem.Nincs kedvem az öntelt kis pfáját bámulni.:))
9/17 anonim válasza:
én imádom a számot is és a klipet is. Allie gyönyörű benne. a szituáció is aranyos. a someday reklámot kihagyhatták volna, de belefér. nekem tetszik a képi megjelenés is, kellemes a hangulata az egésznek.
10/17 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszik. Szerintem jó lett. Bár a Someday egy kicsit durva xdd. De azért nagyon jóó (L)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!