Melyik színben tetszik ez a gitár?
Kíváncsi vagyok az egyéni véleményetekre. Esetleg megírhatnátok azt is, melyiket tudnátok legjobban elképzelni egy lány kezében. Tökéletesen döntésképtelen vagyok, nekem az összes nagyon tetszik. :)
nekem is epiphone les paulom van, csak nekem egy jobb fajtából:D és nekem ebony színű (fekete:D)
ezek közül azért nem vennék mást, csak feketét, esetleg fehéret, mert pl az alsónak nagyon tetszene a színe, ez a cherry sunburst, ha tehetném, lecserélném a gitáromat olyanra, de ezek a gitárok nem feltétlen hasonlítanak teljesen az eredeti les paulokra. Koptató sincs rajtuk alapból, meg a festés kicsit másabb, és ha ilyenből veszel mondjuk az alsót, akkor az fog lejönni, hogy ez csak egy gagyi utánzat. A középső még egyedinek tűnik, vagymondom, fekete illetve fehér az, ami nekem tetszik:D
Köszönöm! :)
A fekete gitárok gyönyörűek, az akusztikusom is az, de abszolúte tele van vele a hócipőm. Nekiesek bútorápolóval, szívem-lelkem beleteszem, órákig polírozom... aztán fél percen belül ugyan olyan porcicás, mint tisztítás előtt. Mármint a többi gitár is, de ezen a színe miatt meg is látszik...
Egyébként nekem is a cherry sunburst a szívem csücske, de hasonló okok tartanak vissza, mint amiket említettél. A fehér volt az eredeti elképzelésem, könnyen lehet, hogy a döntésnél is oda kanyarodok vissza. :))
Nem tudom, de én nem vennék 150 alatt Cort-on kívül mást...
18L
Semmi gáz, első villanygitárnak nekem megfelel. Szánhatnék rá többet, csak nem akarok. Majd ha guitar hero leszek... ;)
Alapvetően jó véleményeket olvasok róla, számomra is biztosan megfelel. Köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!