Szerintetek is nagyon egyhangú az AC/DC zenéje?
Figyelt kérdés
Szinte ha hallok 2 vagy több AC/DC számot egymás után, szinte mind ha ugyanazt hallottam volna más szöveggel... Tudom, igen, a bandáknál az a lényeg hogy hasonlítson a zenéjük, de az AC/DC-é szinte mint ha minden szám ikertestvérek lennének... mi a véleményetek erről?2016. aug. 23. 23:07
1/4 anonim válasza:
félévente ha van kedvem ac/dc-t hallgatni:)
néha rámjön, de nem vagyok oda értük, minden esetre van abban valami amit mondasz:)
Led Zeppelin a kedvencem, rájuk ez nem jellemző
2/4 A kérdező kommentje:
Igen, a Led Zeppelin nekem is jobban bejön, kár hogy slágereik felét lopták :/
2016. aug. 23. 23:22
3/4 PresidentEvil válasza:
Nekem is totál egyformának tűnik az összes számuk, de valamit csak tudhatnak, ha ezer éve zenélnek és egy csomó ember még mindig megveszi a lemezeiket.
4/4 anonim válasza:
Lehet igazad van, nem vagyok nagy rocker, de amit hallok az AC/DC-nél, az engem személy szerint lenyűgöz. Elég mesterien űzik a gitárt, és szinte művészien vezetik a dallamot és dolgoznak fel különböző témákat. Nagyon jó érzékük van ahhoz, hogy szinte hegedűként szólaljon meg a gitár, míg vannak olyan zenekarok, akik csak pár akkordod darálnak + egy középszerű szóló. Az nem fog meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!