Kinek mi a kedvenc zenéje?
Figyelt kérdés
Melyik számokat hallgatjátok leggyakrabban? :D kategóriát nem adok mindenre nyitott vagyok ^^ :)2016. júl. 22. 16:28
1/7 anonim válasza:
Én inkább bandákat hallgatok gyakran.
Szóval.
Ossian, Kalapács, Omen, Dalriada, Dio, Black Sabbath (csak Dioval, nélküle sz*r az egész), Elf, Epica, Korpiklaani.
2/7 anonim válasza:
ez mindíg a hangulatomtól függ de amúgy nagyon változó. de a leggyakoribb eminemtől a rapgod. de volt más kisgrofotól is meg katy perrytől is.
4/7 anonim válasza:
En csak ket eloadotol hallhatok zenet, nem azert mert sznob vagyok hanem azert mert csak az o szamaik tetszenek az egyik Shawn Mendes, a masik Horváth Tamás 😀
5/7 anonim válasza:
Alvin és a mókusok-erdőtől a fát
The agonist-thank you pain
Aywy. & EphRem - Adderall
Jetta - I'd Love to Change the World (Matstubs Remix)
TheFatRat - Monody (feat. Laura Brehm)
BASTILLE feat. Ella - No Angels (HD)
Lana del Rey - High by the beach
Lady Gaga - applause
meg még egy rakat mást, de ezeket imádom a legjobban ^^
6/7 anonim válasza:
7/7 anonim válasza:
Itt egy összeállítás az utóbbi hónap zenéiből amiket hallgattam: [link]
Ha van kedved hallgass bele és ha tetszik értékeld.
Üdv: /Maerrow/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!