Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Szerintetek a Punk Rock vagy...

Szerintetek a Punk Rock vagy a Hard Rock a keményebb?

Figyelt kérdés
2016. aug. 22. 20:40
 1/10 anonim ***** válasza:
Szövegileg vagy instrumentálisan kérded?
2016. aug. 22. 20:47
 2/10 A kérdező kommentje:
Instrumentálisan
2016. aug. 22. 20:50
 3/10 anonim ***** válasza:
Nos, így is talán a punk rock, bár nem mind, de például a Rise Against keményebb, mint a tipikus 80-as évekbeli hardrock. Ugyanakkor a Disturbed is hard rock asszem, és az meg még keményebb... nos együttes függő.
2016. aug. 22. 21:24
 4/10 A kérdező kommentje:
Igen, de pl ha a 70-es évekbelit nézzük mind2-ből egyértelmű, hogy a punk. Sex Pistols vs AC/DC tuti hogy a Sex Pistols keményebb volt! De ugyanez nem mondható már el a Clash-ről, mert a Clash, nos hát, hiába van Punk Rock-nak hívva, szerintem sokkal inkább az új hullámhoz van köze a zenéjüknek (esetleg postpunk) mert pl a London Calling lemezükön akármelyik számot hallom egyiken sem érzem azt a Punk energiát, mint a Sex Pistols összes dalában ami a Nevermind the Bollcoks-on szerepel... meg a 70-es években elég kemény Punk zenekar volt a Damned meg a Stooges is, a Ramones annyira nem, az olyan mainstream volt.
2016. aug. 22. 21:37
 5/10 anonim ***** válasza:
Na, igen, ezért írtam, hogy együttes függő. Igazából az a lényeg, hogy melyik punk rock bandát és hard rock bandát hasonlítod össze. Ki lehet hozni egyiknek meg a másiknak is a javára...
2016. aug. 22. 21:40
 6/10 A kérdező kommentje:
Hogy jobban részletezzem, Albumfüggő is lehet! Pl mondtam hogy a Stooges egy keményebb punk banda... nos igen, de az egyetlen igazán Punkosabb lemezük az 1973-ban megjelent Raw Power, amiben a "Your Pretty Face is Going to Hell" című számot én személy szerint még keményebbnek titulálok mint akármelyik Sex Pistols számot. De a Stooges első magukról elnevezett lemeze meg az 1970-es Fun House szinte a béka segge alatt van keménységben a Raw Powertől (jó az első albumuk keményebb, de csak a 60-as évekhez, a 70-es években valahol egy 500-as lista alján lenne már) tehát még változhat albumon ként is. Az AC/DC-nek is a "Let There Be Rock" című lemeze sokkal keményebb mint a többi, amit a 70-es években publikáltak.
2016. aug. 22. 21:45
 7/10 anonim ***** válasza:
Igen, ha nagyon belemászunk a dolgokba, album függő is lehet, de ugyanakkor összehasonlíthatunk konkrét számokat is, pl. a Rise Aganist-nek is van abszolút light-os száma, ez mondjuk a Hero of War, ennél szinte bármelyik hard rock szám keményebb. De hát a Bullet for My Valentine-nek is van szép, lassú, lírai száma(Tears dont fall), pedig heavy metal banda.
2016. aug. 22. 21:50
 8/10 A kérdező kommentje:
Igen, és erősen befolyásol még a vélemény is... például engem akármilyen hülyének is néznek az emberek, én nem találom olyan keménynek az extrém metál számokat (black/death/thrash) mint a kemény pszichedelikus vagy a doom számokat. Én személyes véleményem szerint az extrém meg a kemény külön kategória... és az extrém számok nem kemények, hanem extrémek, én nem tudom egy kalap alá venni őket!
2016. aug. 22. 21:56
 9/10 anonim ***** válasza:
0%
Mindketto szar
2016. aug. 23. 11:06
 10/10 A kérdező kommentje:
9 nem az volt a kérdés hogy melyiket szeretitek vagy melyiket nem
2016. aug. 23. 12:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!