Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Ez most mi? My Chemical...

Ez most mi? My Chemical Romance? aki tud vmit mondja már?

Figyelt kérdés

szóval az AP (Alternative Press) kiírta hogy holnap délután 4kor lesz valami különleges bejelentés.

a (volt) banda oldálán volt kin valami emlék album vagy mi(?!) DE nem ez a különleges hír!!!

Akkor mi?

2016. aug. 11. 22:30
 1/4 A kérdező kommentje:
tényleg és mi ez az új logo???
2016. aug. 11. 22:38
 2/4 anonim ***** válasza:

Kicsit fogalmazhatnál összeszedettebben, magaddal tennél jót, mert több ember értené, hogy mit akarsz, és hamarabb kapnál hasznos választ.

A weboldalon kinn van, hogy lesz egy ilyen tízéves évfordulós demó/élő album a Black Parade számaiból. Nekem ez elég különleges hírnek hangzik, de amennyiben biztosan tudod, hogy nem erről beszélt az AP, légyszíves támaszd alá valamivel, hogy miből gondolod, hogy nem ez a különleges hír, avagy küldd el az AP cikkjét, hátha abból ki lehet hámozni valamit.

2016. aug. 12. 17:42
 3/4 anonim ***** válasza:

[link]

[link]

[link]

olvasgass :)))

2016. aug. 14. 16:14
 4/4 anonim ***** válasza:
Mikor megláttam az új logót majdnem szívinfarktust kaptam, de a facebookra kiírta a banda, hogy még mindig nem jöttek össze és az a hír lesz amit az első írt...
2016. aug. 14. 20:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!