Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Ez a három miért vannak emo...

Ez a három miért vannak emo bandaként számon tartva?

Figyelt kérdés
A Fall out boy, a Panic! at the disco és a my chemical romance. Ezek csak szerintem nem azok?

2016. jan. 2. 11:47
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Azért a pánik meg a kémiai eléggé agyják kinézetre a depresszióst. Dalban is simán.
2016. jan. 2. 11:54
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Fall Out Boy számomra is érthetetlen, mert elég játékos stílusú banda.

My Chemical Romance-re pedig azért lehet mondani, mert a kinézetükkel (Danger Days előtt) kiérdemelték, plusz a dalszövegeik is elég síri hangulatúak (pl. Welcome to the Black Parade teljes egésze a halálról szól). De Gerard Way többször nyilatkozta, hogy ez az emósság hülyeség, és nem azok, szóval nem azok.

Panic at the Disco-t nem annyira ismerem.

2016. jan. 2. 13:33
 3/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. :)
2016. jan. 2. 15:08
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk a szomorúságtól nem lesz még senki emo, ennyi erővel a Nirvana és Cure is az. A MCR kifejezetten kikérte magának egyszer egy interjúban, hogy ők nem emók.
2016. jan. 2. 18:44
 5/12 anonim ***** válasza:
A Fall Out Boy szerintem sem az, igen van néhány számuk ami a depresszióról szól vagy olyan címe néhány daluknak amiről az embereknek az emo stílus jut eszükbe,de alig pár. Meg a basszusgitárost, Pete Wentz-cet tartották emónak
2016. jan. 3. 13:27
 6/12 opened paradise ***** válasza:
100%

Pete azért eléggé adta is azt,külsővel és szövegekkel.

Ennek ellenére én is utálom,ha ezt mondják rájuk.

Az MCR eléggé olyan volt,a PATD meg szerintem egyáltalán nem. Egyszerűen csak az éra volt akkor olyan. Nem lehettél tiniként más,ha kicsit is rockosabb dalokat játszottál és nem mutattad a külsőddel is azt.

2016. jan. 9. 05:17
 7/12 anonim ***** válasza:
66%
Sokak szerint a Tokio Hotel is emo banda,pedig egyáltalán nem az:) A FoB,es a my chemical romance szerintem sem emo,a harmadikat nem ismerem. 14/L
2016. jan. 9. 21:45
 8/12 anonim ***** válasza:
Szerintem talán azért mert sok számuknak vannak depressziós témái meg ugye az előadók külseje is volt amikor ahhoz volt hasonló. Meg sok emos hallgatja ezeket a bandákat meg szeretik őket. De ha csak a zenei stílust nézzük akkor az emo zene elég erősen punk/punkrock ihletésű,hiszen abból alakult ki, szóval nem áll távol az emo ilyen szempontból ezektől a bandáktól.
2016. febr. 25. 01:22
 9/12 anonim válasza:
100%
Az Internet tele van hülyeséggel szóval semelyik sem emo banda! És ezekkel a kérdésekkel nem is kérdezik meg az embert szóval nem kell ezeknek hinni!
2016. szept. 1. 19:31
 10/12 xXAlexaXx ***** válasza:
Pete Wentz emó volt, szóval lehet, hogy miatta is, meg ugye volt pár depressziós dalszövege is a FOB-nak.
2017. máj. 1. 09:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!