Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » My Chemical Romance Mama c....

Ranika kérdése:

My Chemical Romance Mama c. számához hasonlók?

Figyelt kérdés
Szeretnék még ehhez hasonló zenéket hallgatni. Amit ismerek, és úgy gondolom kicsit hasonlít rá, az a Get Scared-tól a Dance with te dead.

2016. febr. 5. 22:28
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
2016. febr. 7. 18:50
 2/12 anonim ***** válasza:

Ezt a fost... Tele van a zenei világ uccca-ucca nyugati népzenékkel, mint ez.

Pedig a MCR-nak többségében egész értelmes, élvezhető számai vannak máskülönben. Nagyon mellényúltál. Bár zabáld, ha ennyi az igényed, a te döntésed.

Ha csak fele ilyen fos volna, azt mondanám: szubjektív, valakinek bejön, valakinek nem. De ez messze színvonalon aluli, tucatfos, már ne is haragudj.

2016. febr. 17. 21:09
 3/12 anonim ***** válasza:
Hú, előző, te aztán nagyon mérges lehetsz valakire...:'D Egy párnát verni nem lett volna jobb? Főleg, hogy nem erről szól a kérdés...
2016. febr. 17. 22:17
 4/12 anonim ***** válasza:

Nem erről van szó, valószínűleg kivetíted a saját lelkivillágogat rám, ahogyan sokakra jellemző, bár végső soron nem lehetek biztos benne távból, mire fel a reagálásod tartalma. Egészen egyszerűen azért fogalmaztam meg negatív véleményt tegnap este erről, mert épp zenei kérdésekre reagáltam, különféle pozitív véleményeket, illetve vegyeseket taglaltam, rengeteg stílus érdekel engem és a My Che.Ro. zenekartól is ismertem számokat, épp ezért megdöbbentem, amikor rákeretema kérdező kedvéért az ominózus számukra. Ugyanis segíteni szerettem volna ennek a kérdezőnek SZINTÉN. Abban voltam, hogy nnna, MCR zenekartól eddig elfogadható számokat hallottam, nem lehet oylan rosz ízlése a kérdezőnek, nos, a konkrét szám stílusára akkor ráfigyelek... Erre megdöbbentem, amikor meghallottam, milyen eltérően színvonalon aluli, nem megszokott ettől a zenekartól. Eredetileg tehát a kérdéses zeneszámhoz hasonlatosakat akartam keresni, amiről a kérdés is szólt.

Ennyi. Nem kell mögé képzelni semmit. Én nyíltan megmondom, ha valakivel gondom van, és nem mást cseszegetek érte. Az meg, hogy épp milyen a fogalmazási stílusom, mivel változatosan fejezem ki magam: mikor milyen. Egyik kérdésél ilyen, másiknál olyan. Nyíltan megmondom tehát, annak, akivel bajim van, ha bajom van, kivéve , ha külső kényszerítő erő akadáyoz, olyankor meg inkább kussban maradok általában.

Tehát felesleges túlmisztifikálni, miért írtam zenei kérdésre zenei kritikát. Azért mert zene téma. Persze szíved joga mást képzelni mögé. De attól az még irreális, mert nem azért fogalmaztam úgy.

Ezt is vedd úgy, megkérlek, hogy szó szerint értem. Tehát semleges emotikont képzelj hozzá. Csak hát nem egyszerű dolog írásban monológot kottázni. Szó szerint értem, amiket írtam, és arról szól, amiről írtam, nem másról. Élőszóban metakommunikatíve kisebb a félreértés esélye az emberek között, könnyebb is annyiből élőszüban. De hát itt ez van.

Ahol meg értetlen a kérdező, vagy eszement kérdést tesz fel, van úg, hogy ironizálok, de annak is meg vana helye, és segítő, rávezető kifejező ereje, legalábbis ahogyan én alkalmazom az ironiát. De itt még csak nem is ironizáltam.

Bocs, ha úgy érzed, hogy túlmagyaráztam, csak hát precízen szeretek fogalmazni. Köszi megértésed. A kérdezőt meg sajnálom, de nem találok mentséget a zeneszám iránti tetszésére, ez szinte már-már objektíve minőségen aluli, még a zenekartól saját magától is.

On.

2016. febr. 18. 19:18
 5/12 anonim ***** válasza:
Még valami: áttételesen válaszoltam tegnap is a kérdésre egyébként, hiszen utaltam rá ,hogy egyáltalán nem nehéz ügy a kérdéses zeneszámhoz hasonlóakra lelni, főleg az internet adta lehetőségek miatt. A kommersz zenei világ jelentős hányada ilyenekből áll. Egy kicsit lehetne kreatívabb a kedves kérdező, én mégis inspiráltam őt, válaszommal, még ha csak áttételesen is. :)
2016. febr. 18. 19:23
 6/12 A kérdező kommentje:
Csak az első kommented voltam hajlandó elolvasni. Nincs életed? Akkor keressél egyet. Van egy jó tanácsom számodra: ha nem tetszik valami, akkor ne foglalkozzál vele. Mindenkinek jót teszel vele. Kinek érzed magad, hogy eldöntsd mi a jó és mi nem az? Senki. Szóval tartsd meg magadnak a véleményed, ami senkit sem érdekel, vagy normális ember módjára közöld, ne mint egy állat. Ha ettől jobban érzed magad, hogy feleslegesen felidegesítesz másikat, akkor csak gratulálni tudok magadhoz. Bunkó.
2016. febr. 27. 18:54
 7/12 anonim ***** válasza:
A kérdezőnek igaza van. Tényleg annyira nincsen dolgod, hogy oldalakat írsz neki, arról, amit nem is kérdezett?
2016. febr. 27. 19:39
 8/12 anonim ***** válasza:
0%

Milyen színvonalon van, aki csak azért írt ide, hogy belekössön másokba?? Idézem:

"Hú, előző, te aztán nagyon mérges lehetsz valakire"

Ez miféle színvonal??

Szégyeld magad, és szálj magadba sürgősen, öcsi!

...és még neki áll feljebb, hogy a másik, aki kultúráltan megvédi magát, az idézett személy úgy véli, hogy az a másik illető állat módjára nyilvánult meg?? Menj máshova szórakázni, légy szíves...

Ha egyáltalán sikerül felfognod a kultúrált megfogalmazásom lényegét. Megköszönöm, ha magatokba szálltok, akik kötözködtök - a kérdezőt si beleértve.

Akinek ellenvéleménye volt és kultúráltan megfogalmazta -egyben a kérdésre válaszolva-, az normális hozzászólás.

Aki azonban nem képes tolerálni a kérdésre adott válaszok közül az eltérő véleményt, az még kisiskolás szintjén van. (Ha kötözködés az eltérő vélemény, akkor fordított a helyzet, nyilván.) A kisikolás találhat e portálon állatokról szóló kérdéskört, ahol bátran beszélhetthet a korosztályának megfelelő lrdelődési köréről, pl házi kedvencekről, nyuszikról, hörcsikről.

Ne a felnőtteket zavarjátok, megkérlek titeket. A kérdezőt is.

2016. márc. 1. 17:05
 9/12 anonim ***** válasza:

Inkább te szégyelld magad összevissza (igazából úgysem tennéd, tökmindegy), mert te voltál, aki nagyon durván, alpári módon leszólta a kérdező által említett számot, ráadásul úgy, hogy nem is kérdezték a véleményed, nem ez volt a kérdés lényege, ráadásul nem is segítettél a kérdezőnek.

Én szórakozok? Már bocs, te írsz hosszú, hosszú oldalakat olyanoknak, akik nem kíváncsiak rád.

Én itt befejeztem, egyáltalán nem érdekel, mit gondolsz.

2016. márc. 1. 17:33
 10/12 anonim ***** válasza:

*Hozzáteszem: NEM az eltérő véleményed nem tolerálom, hanem azt, ahogy kifejezted...idézem: "Ezt a fost"; "Ha csak fele ilyen fos volna, azt mondanám: szubjektív, valakinek bejön, valakinek nem. De ez messze színvonalon aluli, tucatfos, már ne is haragudj."

Nem óhajtok veszekedni, mert azt utálom. További szép napot.

2016. márc. 1. 17:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!