Hogy kezdjek el DJ-zni?
nem ajánlok programot, az nem tanít, csak félrevezet.
A zenéhez a füled kell, nem egy monitor
Tedd próbára magad. olcsó és otthon is akad gondolom.
Két sima cd lejátszó:egyik be egy lemez, másikba másik lemez, és keresgesd azokat a zenéket amik ugyan azon a sebességen mennek. Használd a füled, a lábad a ritmusérzéked.
Ha nincs hallásod a zenéhez (nem az EDM szarokról beszélek) akkor bukó az egész
Szia! Én azt ajánlom, hogy vegyél két darab Pio cdj 100-as lejátszót, meg mondjuk reloop rmx 20 keverőt, nagyon olcsón megúszod és jobb mint a program :) hidd el, egérrel nem lehet keverni... fizikálisan kell érezni, használni mindkét kezed, ez egy feeling és nem tudod egy programmal amihez nincsen semmi hardveres felületed megtanulni a dolgot... nem lesz siker élményed és megfogod utálni az eégszet... :) Higyj nekem kell a hardver :) Valamint még annyi, hogy ha megveszed a cuccot akkor az nem úgy megy, hogy utána már egyből Guetta vagy... :) Én egy teljes évig gyakoroltam minden egyes nap 4-5 órát, ahhoz, hogy egy egész épkézláb mixet összetudjak hozni amit már kitehettem netre :)
Sok sikert! Nyugodtan írj privit!
Következő sorokat jóindulatból irom, és neked akarok jót hogy ne élj tévhitben.
"Dj-zni? ez alatt azt érted hogy bulikban mixelsz, vagy hogy saját zenét csinálsz a nulláról? Az egyik drága, a másik mégdrágább.
DE! El lehet kezdeni viszonylag kevés pénzzel. Ahogy az előbb írták, két Pio cdj 100-as és egy alap keverő megvan kb 50 ezerből. Vagy ha laptopod van akkor vehetsz kontrollert is, én is azzal kezdtem. Ha nem használsz sync-et az is jó lehet kezdésnek. Egy Mixtrack Pro-t 30 ezerért már találsz a neten használtan. Ha zenét akatsz KÉSZÍTENI, az teljesen más tészta, oda főleg egy minél erősebb számítógép kell és rengetegsok program ( főleg fizetősek). Itt egy FL studioval vagy Abletonnal el tudsz kezdeni próbálgatni. Ha valami kérdésed van írj nyugodtan :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!