Milyen kezdő felszerelést ajánlotok?
Nem.
Ha nem tévedek,a producer saját zenéket készít.
Nekem nem ez a célom.
Szerintem van aki a zeneszerző, van aki szövegíró, megint más hangszereli, stb.
Ők "csinálják" a zenét.
Ezzel szemben a producer az, aki az egészet összefogja, irányítja, menedzseli, tehát az üzleti oldalt képviseli.
Ha jól tudom...........
A producer felel a zenéért, amit kiad, de a zenész csinálja. Az, hogy a producer kénye kedve szerint van az más kérdés, de az igaz kérdésre, hogy választ adjak.
Vannak kontrollerek, amiken könnyű zenéket összerakni (csavargatni, taszigálni mivel manuális). [link]
Ezeket rá lehet kötni a hangfalra. Komponálásra és hangrögzitésekre is alkalmasok. A laptopok esetében program formájában is hasonló dolgokat tudsz művelni. Ezeket le lehet tölteni / megvenni (marha drágán), ilyenek pl. az Ableton, vagy az FL Studio. Igazából a lehetőségek tárháza nagyon hasonló, de ha hiszel nekem manuálisan könnyebb a dolgod. + Az ilyen kontrollereket rá lehet kötni a gépre (vagy hangszereket a gépre Jack-kábellel + átalakitóval) igy tudsz rögziteni saját kézből eljátszott dolgokat, vagy zajokat/neszeket/emberi hangokat egy mikrofon segitségével.
kezdő cuccnak kb bármi jó. Ha tényleg csak hobby akkor mondjuk egy olcsóbb konroller, de ahhoz ugy gép is kell.
Avagy valami rgebbi szériás cd + keverő, és mehet a cd írás
Utóbbit jobban javaslom
Én (anyagi okokból) Numark DJ2GO -val kezdtem egy Virtual DJ-vel párban. A legalapabb dolgokra megtanít( pl. keverés,sync,Cue használata), jobb mint egérrel és billentyűzettel kínlódni.
Most jutattam el oda, hogy már korlátozza a fejlődésemet, szóval egy szintel feljebb lépve beruházok egy Numark Party Mix-re (Még mindig pénztárca barát megoldás :)).
Aztán,ha már belejövök abba is és jól megy, akkor jöhetnek a nagy ágyúk( pl. Pioneer pultok)
numark party mix?
Poneer agyágyú?
Két bakelit vagy cd, na azon kell megtanulni zenélni.
Nem sync meg bpm kijelzéssel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!