A Suicide Silence is divat lett?
Figyelt kérdés
Úgy mint Asking Alexandria, Bvb..
Sok emberen láttam olyan pólót, de szerintem azt sem tudják, hogy Mitch már meghalt...
Mit gondoltok erről?
2016. aug. 3. 12:06
3/7 anonim válasza:
Én soha nem láttam szinte senkin...amugy ketlem hogy ilyen elterjedt lenne a deathcore zene ....persze ertem h nost a divatrol van szo de sztem MÉG nem . Amúgy igen (RIP Mitch) . De már új énekes van...aki amugy sztem nem olyan jó mint mitch
4/7 A kérdező kommentje:
Elég szomorú :( utálom amikor a kedvenc bandámból divatot csinálnak. Imádom Mitch hangját, nagyon sajnálom, hogy meghalt :(
2016. aug. 3. 12:11
5/7 anonim válasza:
azért nem kell általánosítani, lehet hogy ismeri és szereti ezt a bandát , és azért hord olyan pólót :/
nemindenki hord divatból bandás pólót -_-
6/7 A kérdező kommentje:
Utolsó igazad van, csak sajnos sok ilyenbe buktam már bele
2016. szept. 19. 17:17
7/7 anonim válasza:
Az lett sajna minden utolsó kocsmarockeren is szoktam látni ss pólót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!