Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Tudnátok nekem igényes pop...

Tudnátok nekem igényes pop (bármely irányzat) és/vagy indie rock zenéket, előadókat, együtteseket írni?

Figyelt kérdés

Akár mostaniakat... Általában 60as, 80as évek közötti progresszív rockot és klasszikus zenéket hallgatok, de szeretném bőviteni a zenei ismereteimet.

Előre is köszi!

2016. júl. 30. 13:44
 1/8 anonim ***** válasza:
Bon Jovi, Bryan Adams
2016. júl. 30. 14:07
 2/8 anonim ***** válasza:

pop: Celine Dion, Raury, Joanna Newsom

indie rock: Peter Doherty, The Libertines (második - self-titled - lemez), Franz Ferdinand, Arctic Monkeys, The Last Shadow Puppets

2016. júl. 30. 16:52
 3/8 anonim ***** válasza:
95%

Pink Floyd, Queen, Cheap Trick, Journey, Cinderella, Muse, David Bowie, Kings of Leon, The Verve...

Ez annyira vegyessaláta, hogy csak na. Van régi is, mai is. Hallgatgasd végig az albumaikat, hátha bejön valamelyik. :)

2016. júl. 31. 15:27
 4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, majd mindenbe bele hallgatok... Egy csomóról még nem is hallottam. Pink Floyd és Queen egyébként nagyon nagy kedvenceim... A Muse-t is kedvelem (az első albumukat ismerem), no meg a Radioheadet! De szerintem ez mind rock. Nem? De lehet, hogy csak én nem tudom normálisan megálapítani a műfajokat.
2016. aug. 2. 21:55
 5/8 anonim ***** válasza:
Radiohead
2016. aug. 3. 16:16
 6/8 anonim ***** válasza:
3. Te vagy az én emberem! Van még aki tudja mi a jó zene! Pacsi! :)
2016. okt. 20. 01:27
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Mazzy Star, Cigarettes after sex, beach house, bombay bicycle club, foster the people, of montreal, clarence clarity, Röyksopp, Caribou, Foals, Heartless Bastards, Mogwai, Mac Demarco, Alt J, The Neighbourhood, The Strokes, Lorn, Flume, Chet Faker, Arcade Fire

Most hirtelen ezekre asszociáltam.

2016. okt. 20. 01:39
 8/8 anonim ***** válasza:
a swirlies nagyon jooo!!
2022. márc. 25. 21:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!