Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Mennyi igaz abból hogy ha a...

Mennyi igaz abból hogy ha a stark meg a targaryen ház zenéjét egyszerre hallgatjuk akkor a tűz és jég dala szól?

Figyelt kérdés
Ma olvastam facebookon hogy ha a stark meg a targaryen ház zenéjét egyszerre hallgatod akkor a tűz és jég dalát hallod. Én eddig azt hittem hogy főcímzene a tűz és jég dala, https://www.youtube.com/watch?v=FB-y2H_m.., viszont ez k*rvára nem az. Összevagyok zavarodva, hogy most én vagyok a hülye vagy a többiek süketek. Mert mindenki odavan meg vissza hogy húú tényleg, ez az, zseniális.

#Gane of thrones
2016. júl. 21. 07:29
 1/3 anonim ***** válasza:
Ha meghallgatod a Stark ház zenéjét abba hallod az introt is ... és szerintem a Targaryen + Stark theme remix jól hangzik és igaz is lehet mivel tényleg nem üti egymást a két dal ... +egy dolog hogy ugye Jon Stark+Targaryem vér ( Tűz+Jég ) lehet köze egymáshoz ..
2016. júl. 28. 21:08
 2/3 A kérdező kommentje:
Néhány motívum tényleg hallható, de nem akkora cucc.
2016. júl. 28. 23:20
 3/3 anonim ***** válasza:
Persze az is igaz hogy nagyon nagy Hype-ot kapott az egész nem egy hű de nagy szenzáció de mégis érdekes és jó szerintem :) 1-es voltam
2016. júl. 28. 23:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!