Fesztiválokon egyszerre dolgozni és koncertezni lehet/engedett?
Idén nyáron szeretnék pénzt keresni, és mivel kalandvágyó vagyok a fesztiválokon való takarítás tűnik a legnekemvalóbbnak. :)
Tapasztalatokra lennék kíváncsi, főleg olyanoktól, akik többször is dolgoztak már Sziget-en/Volt-on/Balaton Sound-on. De persze minden fesztiválozós-dolgozós élményre kíváncsi lennék. A munkáltatók engedik, hogy a munka mellett elmenj (ha nem az összes, de jó pár) koncertre is? Vagy az egész abból áll, hogy munka és teljes a megkötöttség? Mennyire lehet bírni, hogyan viselkednek a fesztiválozók az ott dolgozókkal? Esetleg van esély arra, hogy backstage-be is bejusson az ember, vagy az már nagyon privát?
A sátorozás egy elkülönített részen van, vagy nincs ilyen kivételezés? És barátkozni van idő? Esetleg van olyan, aki életre szóló barátságot kötött egy másik ott dolgozóval? :)
Várok mindenkitől, mindent!
19L
Szia!
Szerintem annyira ne reménykedj, a backstage eleve kizárt - ha csak nem oda szól a takarítási munka, bár ezt kétlem.
Én is dolgozom fesztiválokon, csak egészen más körben, így pontosan nem tudok válaszolni a kérdésedre.
Vannak ismerőseim akik vállalták el fesztiválos munkát ugyanígy bulizási szándékkal. De elég szigorúan fogták őket, plusz egy fesztiválon lesz annyi takarítanivaló, hogy másra már ne jusson idő...
Szerintem egyedül tán a hosstess munkakör lehet olyan, amibe ez belefér. De a backstage ott sem...
De remélhetőleg megcáfol valaki és csak az ismerőseim voltak pechesek. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!