FL Studio 12-ben hogyan tudom az összes channelt egyszerre kijelölni és mozgatni/másolni?
Nem tudom pontosan mire gondolsz, de a pattern editorban a beírt midi adatokat a kis szögletes, világító ikonra kattintva tudod kijelölni az adott csatornát, ha jobbklikkel további ikonokra kattintasz, akkor azokat is kijelölöd. Innen aztán használhatóak a vágólap parancsok, vagy a Del billentyű.
Itt a 8-as: [link]
A playlist editorban meg CTRL + klikkel tudsz egyszerre több patternt kijelölni a körbekerítős módszerrel,
vagy CTRL+SHIFT+klikkel egyenként kattintgatva a patterneken tudsz többet kijelölni.
Sajnos azt hiszem, hogy az eredeti kérdésedet, meg ez utóbbit sem tudom értelmezni. Honnan hova akarod mozgatni? Pontosan mit értesz "channel" alatt? A pattern editorban lévő szögletes gombokat(kick, clap, hat, snare, satöbbi)?
Viszont arra a kérdésedre, hogy hogyan tudod fokozatosan halkítani a hangerőt tudom a választ: automatizálnod kell a hangerő knobot.
Jobbklikk az adott hangszer, vagy csatorna hangerő gombjára és válaszd a "create automation clip"-et. ez létrehoz egy új sávot a playlist editorban, ezen tudod állítgatni a hangerő mértékét. Ilyen módon bármelyik tekerőt/csúszkát/paramétert tudod automatizálni. pl a tempót is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!