Sims 3 ban hogy lehet az eszköztárban egyszerre kijelölni az összes ugyanolyan elemet?
Figyelt kérdés
Volt több mint 400 mérgezett almám és már nem győzöm egyesével törölni.2014. aug. 22. 16:01
1/2 anonim válasza:
Látod a mérgezett almát egy négyzetben, talán a jobb alsó felén abba a kis négyzetbe kell, hogy legyen egy kis kékes nyilacska ha azt megnyomod akkor "felkapod" mind a 400db almát és úgy el is tudod adni.
2/2 anonim válasza:
Nem akarok ezért külön kérdést kiírni ezért ide írom mert többnyire hasonló kérdés:
Költözésnél mindent beletettem a családi eszköztárba, mindent ki tudtam pakolni, kivéve a halakat. Nem tudom se a földre tenni sem a hűtőben, nem lehet kihúzni onnan. Ilyenkor mi van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!