Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » A gitárommal lenne valami,...

A gitárommal lenne valami, vagy én vagyok ilyen béna?

Figyelt kérdés

Tehát, 3-4 hete kezdtem gitározni, akusztikus gitárral. Elég jól megy, megvan hozzá az érzékem...DE...a húrokat egyesével megtudom rendesen pengetni, hogy szép hangjuk legyen, de egyszerre 2-t 3-at már csak úgy, ha zúg a gitár, vagy egyáltalán nem is olyan hangot ad ki, amilyet kéne. Ez azért van, mert béna vagyok még ehhez, vagy a gitár miatt, ami kezdő gitár, sztédzs vagy micsoda:D

14/f

2016. júl. 15. 08:30
 1/5 anonim ***** válasza:

Vagy ez, vagy az, vagy mindkettő.

Valószínűleg inkább a bénaság.

2016. júl. 15. 09:05
 2/5 anonim válasza:
Egy kezdő a legprofibb gitáron is tud "koszosan" játszani, a gyakorlott egy gyengébb gitáron is elpenget, csak kényelmetlenebb neki. A 3-4 hét még nem nagy idő, gyakorolj kitartóan és javulni fog a technikád, figyelj rá, hogy azokat a húrokat, amiket épp nem pengetsz meg, tehát nem használsz, azokat folyton (igen, mindig, minden másodpercben, szólónál és kíséretnél is, állandóan) tompítani kell, amit a bal kéz szabad ujjai vagy a jobb kéz tenyér-él különféle trükkjeivel lehetséges. Szóval amellett, hogy nagy energiát fektetsz a hang pontos megszólaltatására, ugyanennyi precíz munkát kell fordítani a nem kívánatos hangok eltüntetésére.
2016. júl. 15. 10:24
 3/5 anonim ***** válasza:
azért zúg mert nem fogod le jól a bundot én is ezzel szembesültem mikor kezdtem,vagy rossz helyen vagy nem elég erősen.A gitár biztos nem rossz mert nekem nem kezdő gitárom van de elektromoson ez igazából hangzást nem befolyásol mert erősítőn nem észrevehető.Sok ujjgyakorlattal ez szép lassan orvosolható
2016. júl. 15. 10:50
 4/5 anonim ***** válasza:
Az ilyesmi általában azért szokott lenni, mert nem fogod le elég erősen. Kísérletezz, hogy mekkora erővel kell lefogni a húrokat ahhoz, hogy szépen szóljon!
2016. júl. 15. 12:08
 5/5 anonim ***** válasza:
Vedd fel telefonnal egész közelről videóra, s tedd fel ide. Akkor pontosan meg tudjuk mondani, min kell javítani.
2016. júl. 16. 07:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!