Létezik olyan ember, aki utálja a zenét?
Bizonyos muzulmán nézetek tiltják a zene halgatást (meg minden mást) ha valaki ezt kitalálta az nyilván utálta...és követőinek is lehet vele problémája.
Jó magam a punk zenét nem szeretem,olyan mintha részegen akarna valaki zenélni és semmiképp nem jönne össze de azért csak erőlteti.
elég érdekes válaszok érkeztek. a zenét szeretem, csak a bulit nem....
na már most, a kettő hogyan kapcsolódik egymáshoz?
ahha, a buliban is zene megy. oké. Na de azt kéne már felfogni, hogy a zene nem azt jelenti, amikor berakod a fülest és háttérzajként beraksz valami rockot vagy popot azt csókolom. A zene egy tudomány is lehet. kottaolvasás, hangközök, hangszerek. tudjátok, létezik komolyzene is.
csak ezt szerettem volna tisztázni :)
Nem csak rád gondoltam. Egyébként meg wow, klarinétoztál... Én meg nyolc éve tanulok zenét...
Nem értem miért kellett lepontozni, pusztán azért, mert tartottam egy kiselőadást nem igazán bántó hangnemben. Egyszerűen szükségét éreztem egy kis felvilágosításnaky a zene fogalmáról. Mivel kapcsolódik a kérdéshez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!