Mit gondoltok arról hogy 18 éves fiú létemre ABBA-t hallgatok? Szerintem nagyon szép számaik vannak Van itt valaki aki még ennyi idősen hallgatja őket? Kedvenc számaitok tőlük?
Figyelt kérdés
#ABBA #ABBA együttes
2016. jún. 28. 15:56
11/13 anonim válasza:
Én 18 éves lány vagyok, a nevüket ismertem már egy ideje. Mindig is tudtam,hogy legendás alakjai a popzenének.
Mostanában kezdtem el hallgatni a számaikat, és szavakkal ki sem tudom fejezni,hogy mennyire megszerettem őket!
Igazi örökzöld slágereket alkottak, amiket még ma sem ciki hallgatni.
Az én kedvenceim: Dancing Queen, Does your mother know, Voulez Vous.
12/13 anonim válasza:
Viccelsz? Megnyitottam Facebookon az ABBA hivatalos oldalát és legalább 10-20 tinédzser ismerősöm kedveli őket!
13/13 anonim válasza:
Az igazi zenét hallgatni sosem ciki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!