Lehetne pár kérdésem a gitározással kapcsolatban?
Még kottát sem tudok olvasni :D
De azt az írást megköszönném :)
Illetve még az lenne a kérdésem, hogy ehhez (mármint a gitározáshoz) kell-e valamilyen érzék, hallás? Vagy ezt mindenféle tehetség nélkül el lehet kezdeni?
Az alapokat meglehet tanulni könyvből,internetről....Kellő kitartással és sok odafigyeléssel persze...na meg RENGETEG GYAKORLÁSSAL.Nem kell hozzá sem tehetség sem szuper hallás,egy tök átlagos ember gond nélkül meg tud tanulni különböző szinteken gitározni.
Ami a gitárt illeti...meg lehet tanulni elektromoson is,azaz kezdhetsz akár egyből azzal is. Én inkább az akusztikust ajánlom kezdésnek,akár fémhúrost akár nylonhúrost. Sokkal praktikusabb egy akusztikus gitár,na meg teljesen más a hangzás világa. E
Bocs,véletlen "KÜLDÉST" nyomtam :)
Szóval egy akusztikus gitárral könnyen egy egyszemélyes zenekarrá alakulhatsz (bass-dob-ritmus),egymagában gazdagabb a hangzása mint egy elektromosnak.Egy elektromossal elkezdel akkordozgatni,észre fogod venni a hiány,szinte kiált az egész egy bass,dob hangzásért.Persze vannak pc-re mindenféle programok amik ezt alád tudják játszani,de az meg már olyan mintha nem is te zenélnél,pont azt az élményt veszi el az embertől amiért tulajdonképpen csinálja az egészet,azaz Ő maga zenél.De mint mondtam,nem szentírás semmi,ha elektromoson akarsz kezdeni akkor kezdj azzal.Ez csak az én véleményem.
Még annyit hozzá tennék hogy ahhoz hogy te metált és hard rockot zúzz egy-két évnek bizony el kell telnie.Először tök egyszerű,"gagyi" dalokkal kell gyakorolnod.Amihez megint jobb egy akusztikus gitár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!