Segítene valaki gitározással kapcsolatban?
Figyelt kérdés
Szeretnék eljátszi pár számot akusztikus gitáron. Már megvannak a számok, de nem tudom a kottát.
Ezeknek a számoknak kellene a kottája:
Florisienta - Ven a mi
- Por que
- Mi vestido azul
- Y asi sera
De ha van valakinek más ötlete, akkor szívesen meghallgatom. Szeretnék gitáron valami szép számot eljátszani. Lehet magyar,angol, spanyol(L) szám is.:)
Köszönöm.
17/L.
2010. aug. 30. 13:58
2/10 anonim válasza:
3/10 A kérdező kommentje:
Tudom és elnézést, csak siettem..
2010. aug. 30. 13:59
4/10 A kérdező kommentje:
Nekem link kell vagy valami..mert a dallal nem érek semmit, ha nem látom a kottát. máshogy nem tudnám eljátszani gitáron. de azért köszönöm.
2010. aug. 30. 14:01
5/10 anonim válasza:
nemérekrá... najo kicsit keresgélek neked:D
6/10 anonim válasza:
7/10 A kérdező kommentje:
sajnálom ha az idődet vesztegetem, ne haragudj.:) de nagyon szeretnék gitározni.
2010. aug. 30. 14:06
8/10 anonim válasza:
aranyos vagy:) dehogy vesztegeted, hülyéskedek:)
9/10 A kérdező kommentje:
:$
2010. aug. 30. 14:10
10/10 anonim válasza:
na nagy nehezen utánanéztem, elírtad a nevét. Floricienta-nak írják. www.911tabs.com, itt van kotta mindenhez, ehhez is, meg is néztem. sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!