A mechanikus metronómok hogy működnek?
Figyelt kérdés
Látok ott az előlapján két oszlop számsort, de hogy melyik mit jelent azt nem tudom.
Azt tudom hogy az a súly amit az ütőn fel-le lehet tologatni az a sebességét szabályozza, de az ütemmutatót azokból a számokból hogy lehet kiolvasni?
2016. jún. 12. 18:24
2/8 A kérdező kommentje:
Ezen a képen nem látok olyat hogy 3/4 vagy 6/8 vagy ilyesmi..
2016. jún. 12. 18:59
3/8 A kérdező kommentje:
Azok a számok (most hogy ránagyítottam már világos) a BMP-et jelzik, nem?
Az hogy hány negyed/nyolcad stb fér el egy ütemben, az érdekel hogy hol van.
Mert ha nekem mindig 4/4-ben üt pl, akkor nem sokra megyek vele.
De ha meg valami mást nem értek akkor szóljatok, bő válaszban hogy megértsem :D
2016. jún. 12. 19:13
4/8 A kérdező kommentje:
BPM*
2016. jún. 12. 19:23
5/8 anonim válasza:
Igen, az a BPM. Lehet olyan típust venni, ami csenget az ütem elején. Általában 2-6-ig lehet állítani egy csúszkával az oldalán, vagy kikapcsolni.
6/8 A kérdező kommentje:
Köszi, de akkor azt még nem tudom hogy hol van az olyan beállítás hogy 3/4, vagy 2/4, 4/4, 6/8, stb
2016. jún. 12. 19:46
7/8 anonim válasza:
Az oldalán a csengőhöz van egy kis kapcsoló, azzal lehet, ahogy írtam általában 6-ig. Ha mondjuk 3/4-et vagy 3/8-ot szeretnél, akkor 3-ra állítod.
8/8 A kérdező kommentje:
ja jó, értem, köszi!
2016. jún. 12. 23:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!