Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Nagyon durvák ezek a filmek?

Nagyon durvák ezek a filmek?

Figyelt kérdés

Csak 14 vagyok, és valami hihetetlenül kíváncsi vagyok ezekre a filmekre, de egyszerűen nem merem megnézni őket. :D Félek mindentől, meg utálom az erőszakos dolgokat, még híradót sem bírok nézni, a gyilkosságok, meg hasonlók miatt. Ezenkívül sajnos nagyon könnyen meg is ijedek, és nem szeretek félni. :) Ezek betennének nekem, ugye?

Vagy esetleg leírná valaki a "durvasági sorrendet"? :)

Előre is köszi a válaszokat! :)

A filmek:

-Mechanikus narancs

-A bárányok hallgatnak

-Ragyogás

2012. aug. 5. 14:47
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%

-Mechanikus narancs

-Ragyogás

-A bárányok hallgatnak

Ez lenne az én sorrendem, esetleg -A bárányok hallgatnak c. filmet későbbre hagyhatnád.

2012. aug. 5. 14:51
 2/16 anonim ***** válasza:
Ragyogás:Az egykori tanár Jack Torrance téli gondnoknak áll egy csak nyáron működő Sziklás-hegység-beli szállodába. Felesége és fia is vele tart. A férfi regényt akar írni a téli hónapok magányában. A holte előző gondnoka fejszével kiirtotta a családját, miután megőrjítette a magány. Hamarosan különös események kezdődnek. Az ötéves gyereket látomások gyötrik. A férfi fokozatosan elveszíti realitásérzékét, s a végén ő is fejszével akarja megölni a feleségét és a fiát.A bárányok hallgatnak:Dr. Hannibal ?a Kannibál? Lecter az Egyesült Államok egyik legveszedelmesebb pszichopata gyilkosa. Szerencsére már hosszú évek óta szigorúan őrzött elmegyógyintézetben ül, de most az FBI-nak hirtelen kell a segítsége. Ugyanis valaki Dr. Lecter módszereit utánozza, és remélik, az őrült orvos segítségükre tud lenni az elkapásában. Az FBI Clarice Starling különleges ügynököt bízza meg, hogy férkőzzön Dr. Lecter közelébe, és próbálja meg rávenni a segítségre. Ám a dolog nem ilyen egyszerű: Dr. Lecter nem csak őrült, de hihetetlenül intelligens is, így aztán Clarice-nek nincs könnyű dolga. Kettejük kapcsolata hamarosan amolyan oda-vissza pszichoanalízissé válik, melyben mindketten megpróbálják lelkileg legyőzni a másikat. S közben persze megy az idő, a gyilkost is minél hamarabb el kéne kapni, hiszen egy szenátor leányát tartja fogva, és valószínűleg kínozza is. Dr. Lecter segít, de persze ennek feltételei vannak....!.Na erről szól ha 14 vagy NEM AJÁNLOK THILLERT!!!!!
2012. aug. 5. 15:17
 3/16 anonim ***** válasza:
0%
ja még mindig én a thiller film a gyilkosságról szól Szinész leszek!! Tehát abba ölnek!!
2012. aug. 5. 15:23
 4/16 anonim ***** válasza:

Nem annyira durvák , inkább thrilerek , mint kínzós horrorok.

Durvasági sorrend nálam ottkezdődik hogy a 10pontnál álla a : philosophy of a knife /amiben 3órán keresztül kínzás megy/ , talán idetenném még a regorigatated sacriface/ami undorittó!/-t 9re tenném A Szerb filmet , ami azért kicsit lightosabb a regoregitatedhez képest.

Amiket felsoroltál , talán még (nálam) az 5öt sem érik el :D

De jó szórakozást hozzá!

2012. aug. 5. 15:38
 5/16 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat! :)

...Kivéve a 4.-nek, mivel kedves, én sehol sem látom, hogy megkérdeztem volna a te legkedveltebb, brutális filmjeidet... ;)

Egyébként valószínűleg egyiket sem fogom megnézni... még. :)

2012. aug. 5. 17:44
 6/16 A kérdező kommentje:

Illetve 3.!

Nagyon szépen köszönöm a válaszodat, segítettél vele, de a thriller nem az amiben ölnek. :) Vagyis nem feltétlenül.

"A thriller elsősorban filmes műfaj, neve az angol „thrill” szóból jön, ami borzongást jelent. Ennek megfelelően az ismeretlentől való félelemet, ezt az archetipikus élményt idézi fel, mely az ősidőktől kezdve hat az emberre. Többnyire igaz a műfaj szereplőire, hogy megéreznek egy bizonyos bajt, mely fenyegeti őket, de sokáig nem szembesülnek azzal – ahogy a néző sem –, ezzel jön létre a kívánt feszültség, izgalom a nézőben." Én csak párat láttam eddig, amiben gyilkosság volt. És ezt nem leszólásból mondom, csak gondoltam felvilágosítalak. :)

2012. aug. 5. 17:46
 7/16 anonim ***** válasza:
2és a három vagyok a válaszokat szívesen örülök hogy segíttettem:))) Szóval lehet hogy rosszul fogalmaztam a thiller film olyan film(olyannak kellene elméletileg lenni)amiben ,látod a gyílkosságot elejétől a végéig!Na megnézed??? Linkeljem be??
2012. aug. 5. 18:24
 8/16 anonim ***** válasza:
100%

még mindig a 2ésa3 vagyok,Mechanikus narancs:Mechanikus narancs erről szól: Alex és bandája éjszakánként a város utcáit járja és terrorizálja.

A megvadult fiatalok törnek, zúznak, rabolnak és gyilkolnak, mígnem

a bandavezért a társai föl nem nyomják a zsaruknak. A börtönben Alex önként

vállalkozik egy új átnevelési gyógymódra. A sajátos agymosás célja, hogy kiölje

az emberből az agresszivitást. Miután a kezelést követően gyógyultnak nyilvánítják,

szabadon engedik. Alex azonban életképtelenné vált a társadalomban,

kiszolgáltatottja lesz egykori áldozatai bosszújának. Végül öngyilkosságot

kísérel meg.Ezek régi filmek miért nem valami mai thillert kérdezel??

2012. aug. 5. 18:31
 9/16 A kérdező kommentje:

Köszi szépen ezeket a válaszokat is! :)

Nekem ezek a régebbiek jobban tetszenek, és ezek tettek kíváncsivá. :) De egyébként már láttam egy csomó thrillert! :) Pl. Psycho, Hatodik érzék, Mementó, stb... Ha esetleg láttál valamit ezek közül, akkor elmondanád, hogy a kérdésben írottak mennyivel durvábbak? :)

És nem lehet, hogy te esetleg a 'Krimi'-re gondolsz? Tudtommal az szól gyilkosságról, és a gyilkosság utáni nyomozásról. :)

2012. aug. 5. 19:12
 10/16 anonim ***** válasza:
100%

Ha rosszul vagy az erőszaktól, egyiket sem ajánlom, de az igazság az, hogy például a Mechanikus narancsnak mélyebb mondanivalója is van, amit 14 évesen talán még nem teljesen szűrsz le és kár lenne egy ilyen jó filmet túl korán megnézni, na meg érdemes előbb elolvasni.

A bárányok hallgatnak is remek, de szörnyű emberi brutalitás áll a középpontban, az én erős gyomrom is néhol megmordult

A Ragyogás pedig egy Stephen King adaptáció, azt is elhalasztanám a helyedben, bár én 14 évesen láttam és nagyon tetszett, de én szerettem az ilyen témákat.

Viszont egy-két év múlva mindenképpen nézd meg mindhármat mert egyrészt filmtörténeti klasszikusok másrészt nagyon precízen megrendezett filmek.

2012. aug. 6. 00:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!