Csak 14 vagyok, és valami hihetetlenül kíváncsi vagyok ezekre a filmekre, de egyszerűen nem merem megnézni őket. :D Félek mindentől, meg utálom az erőszakos dolgokat, még híradót sem bírok nézni, a gyilkosságok, meg hasonlók miatt. Ezenkívül sajnos nagyon könnyen meg is ijedek, és nem szeretek félni. :) Ezek betennének nekem, ugye?
Vagy esetleg leírná valaki a "durvasági sorrendet"? :)
még mindig az előző vagyok :) írtad a filmeket, amiket már láttál. tök jó, hogy 14 évesen ilyesmiket nézel, főleg ha meg is érted, a memento például egy elég nehéz darab (annál zseniálisabb rendezéssel) és ezalapján talán a mechanikus narancsot ajánlanám ha a három közül mindenképpen meg akarsz nézni egyet a közeljövőben, de a mögöttes tartalom miatt tényleg nem ártana még érni hagyni. :) viszont ha a memento tetszett, ajánlanám a többi Christopher Nolan filmet (nekem a Tökéletes Trükk az egyik kedvencem, többször is megnéztem, zseniális sztori, szép díszlet, szuper színészek.)
2012. aug. 6. 00:52
12/16 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszi a válaszodat! :)
Hallgatok rád, és várok még egy kisit velük... Csak már legalább egy éve szemezgetek mindegyikkel, ez a három különösen megfogott. :)
Egyébként Christopher Nolan műveit én is szeretem, láttam a Tökéletes trükköt, a Batman filmeket, és az Eredetet, bár nálam a Mementó volt a nyerő... :)
2012. aug. 6. 14:12
13/16 anonim válasza:
jó ízlésed van, ritka az ilyesmi, főleg ebben a korosztályban :)
2012. aug. 6. 14:30
14/16 anonim válasza:
a 2 és a három vagyok nem a krimire gondolok! A krimi film amikor történik egy gyilkosság és azt csak részben látod mint pl:CSI filmek meg a többi rendőrös!! aThrillerben pedig durván látod a dolgokat de ott nincs rendőrség benne! úgye kinzás erőszak me halott van benne!! Nem a krimire gondolok! Írod hogy néztél már thrillert hát igen valahol el kell kezdeni! HA esetleg van idősebb testvéred aki nagyobb min te nemtom vele megtudnád e nézni amitt itt irtál
2012. aug. 6. 16:28
15/16 krostif válasza:
Szia,én most vagyok 14,ha még nem nézted meg én főleg a bárányok halgatnakot ajánlom és Ragyogást de csak fényes nappal haverokkal megnézni és a és ragyogással kezdve ha azt nem tudod végignézni ne kezdj bele dr.hannibal lecter(bárányok halgatnak,hannibál) történeteibe
2013. máj. 26. 10:47
16/16 anonim válasza:
én 18 vagyok de szerintem a bárányok hallgatnakot nem merném megnézni ez a lenyúzós emberevős téma nem jön be, de a mechanikus narancs nézhető, a ragyogásnál sem a képsorok a félelmetesek , bár a jelentéstartalom a mechanikus narancsnál valszleg nem menne át a társadalomkritikai rész ami egyébként a totalitárius rendszert példázó jelentéstartalom még értheted, de az emberi érzelmekről és az emberről szóló mélyebb jelentéstartalmat már kétlem, nem is olvastam kritikát amiben említenék ezt a mélységét a filmnek
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!