Sziget Fesztiválról tapasztalatok/vélemények? (Lenne pár kérdésem)
Nagyon is ki lehet bírni a 7 napot ájulás és rosszullét nélkül. Amennyiben mégis történne valami 0-24 órás mentőszolgálat van több helyen is.
Sátorba vihetsz egy polifómot, úgy kényelmesebb, de előre szólok, nem fogsz sokat aludni.:D
Gumicsizmát, esőkabátot, kalapot, meg a szükségleteidet.
Kaját és vizet ( vagy üdítőt) be lehet vinni. Alkohol tartalmú italokat nem.
Vizes blokkok vannak, ahol sorban állás van. (Zuhanyzók és wck külön. Wcből toi toi is sok helyen.) Nem szokott gond lenni belőle, ha jó időpontokat választasz.
Por vagy sár mindenképp lesz rajtad, legalábbis a cipődön egészen biztos. Ezt nem tudod megúszni, de nem igazán fog érdekelni maximum a legelső napokban.
Minden program ingyenes, ha van belépőd. Csak a fogyasztást kell fizetni (azt sem készpénzzel, hanem fesztiválkártyával), ami viszonylag drága bent. Azonban a Szigeten kívül van több bolt is, ahol be tudsz vásárolni. A ki-bejárkálás ugyancsak akárhányszor történhet, azonban minden belépéskor átvizsgálnak. A mennyi pénzt sajnos nem tudom megmondani, tőled függ.
Inkább ne vigyél értéktárgyakat! Telefon, pénztárca legyen nálad, másra pedig nemigen lesz szükséged, de persze le is zárhatod a sátrad. Nyilván ki van téve bárkinek, hiszen nem őrzött a terület, de én még nem tapasztaltam vagy hallottam sátorlopásról.
Remélem segítettem, ha van még kérdésed szólj!
Jó lesz, ne aggódj! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!