Pannónia fesztiválról vélemény? Tapasztalatok? Árak?
Szóval hogy írják, hogy nem lehet bevinni semmit. közelben van valami városrész vagy ez messze van várpalota lényegi részétől? vagy írjatok már valamit, mert elég messze vagyok tőle, tehát nem nagyon tudok megkérdezni senkit.
előre is köszi
Először is a pontos szabályokat nem ismerem, de tény hogy piát semelyik fesztiválra sem lehet bevinni.
Én tavaly voltam Pannónia Fesztiválon, és jól éreztem magam. A belépőt gondolom nézted, ez a legolcsóbb nagy könnyűzenei fesztivál az országban. Bent az árak emlékeim szerint átlagosak voltak, mint más fesztiválokon. Előtte van egy benzinkút, ott valamivel olcsóbb a pia és a rágcsálni való mint bent.
Ami a helyszínt illeti, google map-en könnyen megtalálod, Várpalotát Veszprém irányába elhagyva a Pét felé balra kanyarodó út előtt van olyan 500 méterrel a benzinkút, ott lesz a fesztivál bejárata. Tényleg messze van a várostól, a belvárostól ahol boltok vannak különösen messze, ajánlott a fesztivál buszra felszállni, ha jól emlékszek tavaly 100 Ft volt rá a jegy, és ugyan tömve volt, állva mindig sikerült felférnem. Bár ismerek olyan embert is aki Inotán lakik, annak is a túlsó végén, ami kb. 12 km és hazagyalogolt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!