Tapasztalatok Strand Fesztiválról?
Idén megyünk először Fesztiválra az egyik barátnőmmel, és lenne pár kérdésem :D
1. A kempingben 2 személyre 2x2 méter hely van szabva a sátornak, az én sátram viszont kicsit nagyobb, szélességre majdnem fél méterrel. Ez nagy probléma lehet? Vagy nyugodtan elvihetem? Esetleg keressek addig kisebb sátrat?
2. A tusolók tényleg koedukáltak? Vagy ha nem, hogy néznek ki? Vannak külön tuskabinok?
3. A fesztiál területén mennyibe kerülnek kb a dolgok? Mármint mennyivel drágábbak, mint a boltban mondjuk?
4. Van feltöltőállomás? Mert valahol a mobilunkat is szeretnénk tölteni :D És ha van, fizetős?
5. Ha mi csak két napra megyünk, harmadik nap mikor kell elhagynunk a fesztivált, kempinget?
Akármilyen jótanácsotok van még pluszban, mindent leírhattok, nagyon megköszönnénk :D
18/L
1. nem fogják kiszedni,felállítani és megmérni a sátradat ne aggódj
2. külön kabinok vannak,azt nem tudom koedukált lesz-e vagy nem,mindenesetre a kabinokon függöny van szóval nem lehet belátni
3.sokba,legalább dupla árral számolj
4.van,tavaly ingyenes volt
5.reggel 8ig
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!