Szerintetek ki a világ legjobb énekese és miért?
amy winehouse :D volt egy stílusa a csajnak, amit rendesen lehetett imádni :D kár h halálba itta magát :s
de am nincs olyan, h világ legjobbja...vagyis az mindenkinek más
Én vagyok az aki a Diot mondta, és azért mivel egyszerűen utánozhatatlan a hangja, erőteljes opera hangja volt, amit egyedül fejlesztett ki.
Core Taylor feldolgozásai nem rosszak, de Dio sokkal de sokkal jobb.
Ha nem is a világ legjobbjai de igen pl michael jackson is elég jó volt, és birtney mert ő is hatalmas show ot tudott csinalni, vagy pl még nelly furtado!
A 90 es évek végén és a 2000 évek elején több olyan ékesnő énekes volt akik maradandót alkottak pl kylie Minogue, Madonna!
A maiak között is vanna jók, de az már nem teljesen olyan
háát
Dio
Attila Dorn
Ozzy
Demjén
Alice cooper
lukács laci
alissa whyte
rickard söderberg
elyze ryd
...
Cher
Axl Rose
Steve Perry
Tina Turner
Freddie Mercury
Celine Dion
Whitney Huston
Elvis Presley
Steven Tyler
Elton John
Michael Jackson
(bár az utolsó két utolsó vonzerejébe nagyban belejátszik a zeneszerzői tehetség az elsőnél, és a tánctudás, meg a látványos előadás a másodiknál)
Most hirtelen ők jutnak eszembe, de szerintem erre a kérdésre nem lehet teljesen egyértelmű választ adni.
Példának felhoznám azt, hogy állátólag Steve Perry hangterjedelménél nagyobb Eminemé és Miley Cyrusé, de egyiket sem lehet vele egy kategóriában említeni, míg Eminem egy rapper, Cyrus meg egy eléggé középszerű énekesnőcske, addig Perry egy gyönyörű, egyedi, tiszta, de kissé reszelős hanggal rendelkező remek énekes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!