Kik a világ legjobb gitárosai?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy a Rolling Stone Magazinnak van egy listája erről, de az valami borzalom, ezért kérdezlek titeket.. annyiba igaz, hogy az 1. Jimi Hendrix.... mi a ti véleményetek?2015. aug. 3. 19:12
1/11 anonim válasza:
Jimi Hendrix az első nálam is, a top 5-ben nálam még biztos benne van Slash(Guns 'n Roses), Tony Iommi (Black Sabbath), Jimmy Page (Led Zeppelin), Brian May(Queen
2/11 anonim válasza:
Személy szerinti kedvencem: Tom Morello (Rage against the machine) De a fent említettek is jók:)
3/11 anonim válasza:
ha már Jimi játszik, akkor ezek szerint már halott emberek is stimmelnek.
én top5-öm:
1, Joe Pass
2, Wes Montgomery
3, Jim Hall
4, Kenny Burrell
5, Bireli Lagrene
4/11 anonim válasza:
hendrix, eddie van halen, slash, jimmy page, az ötödiket nem tudom.. ha feelingre megyünk akkor tommi iommi, angus young, ritchie blackmore ha pedig gorsaságra és technikára akkor angelo batio, yngwie malmsteen
7/11 anonim válasza:
6-os, ő feeling gitáros.. és hihetetlenül játszik a pentatonon.. úgyhogy jah Slash! amúgy meg az anastazia-ban shreddel is
8/11 anonim válasza:
Gerendás Öcsi bácsi az Arató utcából.
9/11 anonim válasza:
Nálam elsők között van az Avenged Sevenfold szólógitárosa Synyster Gates
10/11 anonim válasza:
Szerintem Brian May, David Gilmour (lassú, de olyan hatással van az ember lelkére, hogy hűha), Ritchie Blackmore.
Nagyon régiek közül kedvencem Django Reinhardt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!