Kik a világ legjobb gitárosai?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy a Rolling Stone Magazinnak van egy listája erről, de az valami borzalom, ezért kérdezlek titeket.. annyiba igaz, hogy az 1. Jimi Hendrix.... mi a ti véleményetek?2015. aug. 3. 19:12
11/11 Taskymuse válasza:
Gyerekek! Ez most komoly? Az igazi virtuózokat szándékosan hagyták le a listáról? Minden legjobb gitáros lista fabatkát sem ér, aminek a top 5-ben nem szerepel Joe Satriani, Steve Vai, Michael Angelo Batio, Yngwie Malmsteen... A többin lehet vitatkozni, de pár esélyes még, aki mellett Hendrix és társai is a listás elszégyellnék magukat:Matt Bellamy, Zakk Wylde, Dimebag Darrel, Tosin Abasi, John Petrucci... És akkor még hol vannak a jazzgitárosok, klasszikus gitárosok, egyéb csodabogarak, akikről szinte alig hallott valaki, csupán a hozzáértők és gitáros körökben mozgók. Ez csak egy n3pszerűségi lista így és mindig elviszik a pálmát ilyen "elég jó és populáris" zenészek. Nem akarok leszólni senkit, de az emlitett nevek azért teljesen más dimenziót alkotnak. Uff, én beszéltem😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!