Milyen zenekarok ezek? BMTH, BVB, AA?
Jómagam is rocker vagyok, de alig ismerem ezeket a zenekarokat. Viszont azért kérdezem, mert mostanában mindenkin ilyen pólókat, pulóvereket látok. Ezek most ilyen menő zenekarok vagy mi?
Én is rocker volnék, de én inkább az ilyen régebbieket hallgatom mint a Judas Priest, Iron Maiden pl.
BMTH az deathcore volt régen, most inkább valami egyedi elekronokus deathcore zenéik vannak
BVB már inkább hard rock, glam rock, régen oedig post hardcore zenéket csináltak
AA az metalcore post hardcore, mármint így egyben, gyakran összerakják a két műfajt
Denis már nincs benne az AA-ban. Danny visszajött. Azt nem tudom véglegesen-e, elegem lett a drámájukból, de készül az új album, szóval zene nélkül nem marad senki sem.
Oh, és még annyit, hogy a BMTH régebben tényleg deathcore volt, utána egy hosszabb metalcore korszakuk volt, mostmár semmi -core-nak nem mondanám őket... A régi zenéjük emléke az, ami miatt még mindig sokan azt hiszik, metált játszanak.
Ez mi a tosz pl?
(Follow You) https://www.youtube.com/watch?v=EfE-tV8Cq00
A refrén az ami keményebb, de a többi sokkal lágyabb(? jó rá ez a szó?). Catchy as fuck, de nem elektronikus deatchore, az tuti.
És kérdező, ja. Ezek a menő zenekarok. A dalszöveggel sokan tudnak azonosulni, könnyű "hozzászokni", lehet rá tombolni, tehát minden megvan :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!