Mit a véleményetek arról, hogy Axl Rose fog énekelni az AC/DC európai turnéján?
Brian jól öregedett, a hangja annyira nem változott annyira sokat az évek alatt.
Viszont Axl hangja sokkal de sokkal rosszabb, sajnos ő nem öregedett túl jól.
Szerintem nem fog ez a dolog jól kisülni, Axl nem tudja (szerintem) azt kiénekelni hasonlóan amit Brian.
Jó meglátás. Sokáig azt hittem, hogy Malcolm volt az együttes motorja, aki amíg tud, nyomja, de mióta a betegsége miatt kiesett, rájöttem, hogy a testvérével együtt voltak azok.
Axl-lel mint ember van problémám, szerintem az énekstílusa nem is olyan idegen az AC/DC-től ráadásul az utóbbi időben aránylag összeszedte magát. Én átmeneti megoldásnak teljesen jónak tartom, de nem örülnék, ha végleges maradna.
Amúgy nagyon remélem, hogy Angus a korral nem veszti el a realitásérzékét, és ha eljön az ideje, méltósággal fejezik be. De remélem, addig még azért van hátra pár év.
Azért egy kis eligazításra rászorulna "pár" ember.. Axl-nek nincs hangja. A gyári lemezeken is csak nyávogni tudott, élőben viszont katasztrófa volt. A GnR hírnevét csakis Slash-nek köszönheti, Axl csak hisztizni tudott..
Több száz nála sokkal jobb énekes van. (Nem csak, mint hangilag, emberileg is..) Csak, hogy néhány példával éljek:
https://www.youtube.com/watch?v=Jax_DxV-dwc
https://www.youtube.com/watch?v=Wad96t3HqE4
Ők nagyon magasan verik a mai kissé megkopott hangjukkal ezt a senkit!
En szemely szerint nagyon orulok hogy Axl az enekes ezen a turnen, bar kicsit tenyleg furcsa vele, a bécsi koncerten ott voltam es elmondanam hogy eszmeletlenul jo volt! Szerintem szuperul enekli Axl az ac/dc dalokat (is), nekem pl a Rock or bust jobban tetszik Axl hangjaval. :) Sot a Whole lotta rosie-t ugy enekelte mint Bon!!
Az 5. valaszolonak uzennem hogy Axl-nek volt is es van is hangja eloben! Nezd meg barmelyik koncert felveteluket! Nekem sok olyan gn'r dal van letoltve a telefonomra ami elo koncert felvetel, mert nagyon sok koncerten jobban enekelt mint ahogy az albumon. :) O egy kifejezetten tehetseges enekes, igaz hogy sok balhe volt vele de o ilyen ember. Azert azt megneznem hogy te hogy tudnal ugy "nyavogni" mint o! ;) Foleg az olyan dalokban, ahol nem magasan enekelt, mint pl a Mr, Brownstone, It's so easy, Don't cry Demo verzioja, Estranged es meg sok mas dalban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!