Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Hogyan lehet így énekelni/hörö...

Hogyan lehet így énekelni/hörögni?

Figyelt kérdés

[link]

Nekem valamiért nem megy így. Gondolom van valami titka, hogy ezt pontosan, hogy is kell csinálni.

Láttam videókat youtube-on, de mind angol volt és nem értettem, szóval értelmes válaszokat várok.

2016. márc. 27. 20:52
 1/3 anonim ***** válasza:

Hosszú folyamat elsajátítani a hörgést.

És a nem megfelelő technika a hangszálakat is tönkreteheti idő előtt (maga a túl gyakori hörgés is károsítja)

A hörgéshez használt levegőt rekeszizomból,mondhatni hasból kell fújni,nem annyira tüdőből.

De ha edzed a tüdőd kapacitását akkor az is rásegíthet.

2016. márc. 27. 21:17
 2/3 anonim ***** válasza:

Heló!

Ki kell próbálnod, hogy milyen fejtartás és hangképzés al egjobb számodra. Például én kétféleképp tudok, sikel tlejesen atorkom aljából indítani ahangképzést, és ilyenkor rettentő mély hörgésem van, a másik amikora sszájpadlésom irányába "mozgatom" a levegőt, úgy magasabnb. Nem tudom hogy hívják ezeket a profik.

Én amikor nagyon mélyen hörgök, akkor kicsit lefele hajtom kcisit az álam és arra figfyelek, hogy torokból jöjjön.

2016. márc. 27. 21:30
 3/3 anonim ***** válasza:
2016. márc. 28. 11:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!