Hogyan lehet így énekelni/hörögni?
Nekem valamiért nem megy így. Gondolom van valami titka, hogy ezt pontosan, hogy is kell csinálni.
Láttam videókat youtube-on, de mind angol volt és nem értettem, szóval értelmes válaszokat várok.
Hosszú folyamat elsajátítani a hörgést.
És a nem megfelelő technika a hangszálakat is tönkreteheti idő előtt (maga a túl gyakori hörgés is károsítja)
A hörgéshez használt levegőt rekeszizomból,mondhatni hasból kell fújni,nem annyira tüdőből.
De ha edzed a tüdőd kapacitását akkor az is rásegíthet.
Heló!
Ki kell próbálnod, hogy milyen fejtartás és hangképzés al egjobb számodra. Például én kétféleképp tudok, sikel tlejesen atorkom aljából indítani ahangképzést, és ilyenkor rettentő mély hörgésem van, a másik amikora sszájpadlésom irányába "mozgatom" a levegőt, úgy magasabnb. Nem tudom hogy hívják ezeket a profik.
Én amikor nagyon mélyen hörgök, akkor kicsit lefele hajtom kcisit az álam és arra figfyelek, hogy torokból jöjjön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!