Vannak olyan Black Veil Brides, Placebo vagy JRock kedvelok, akik mar elmultak 18 evesek?
Mondjuk, a Placebo-fanok koreben biztos talalok idosebbeket... :) viszont ellene szol a teny, hogy 5 eve van a csuklomra tetovalva a szimbolumuk, es eddig egyetlen emberrel talalkoztam, aki felismerte, hogy mi az.
Szamomra kicsit elszomorito, hogy a BVB-bol es a visual kei bandakbol csak annyit latnak a tizenevesek, hogy milyen szexi peldaul az enekes. Pedig szerintem a legtobbjuknek akad olyan mely mondanivaloja vagy "tanitasa", amit erdemes megfontolni, atgondolni, es hat ez a munkassaguk lenyege. Szeretem magyarra forditani a dalszovegeiket es elmelyedni egy-egy sorban. Ugy latszik, ezzel egyedul vagyok. :(
Szerintem amugy nekem is rosszul esne, hogy alkotok valamit mint muvesz, amire buszke vagyok, de mindenkit csak az erdekelne, hogy miert lett a hajam szokebol fekete vagy ilyesmi... :D
23L
Jrock alatt a Mejibrayt, the GazettE-t es a Girugamesh-t ertem, legalabb is oket kulonosen kedvelem. Mas japan bandaktol csak 1-1 szamot ismerek.
Placebot már ősidők óta szeretem, de fogalmam sincs mi a logójuk, mert csak a zenéjüket hallgatom és ennyi.
Jrockot és jpopot hallgatok leggyakrabban egyébként. Ezt is már nagyon régóta. Vamps (Hyde), Larc-en-Ciel, D (Asagi), Versailles, SuG, Dir en Grey, Pierrot (Kirito), Hatsune Miku és egyéb vocaloidok.
Párom is ezeket hallgatja.
30L
Szia
Így három év után, én imádom a Placebót, régen is sokat hallgattam, de most is még mindig.:)
És én is voltam a novemberi koncertjükön:D
Asszem eddig négy alkalommal voltam:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!