Milyen jó Jrock bandákat ajánlotok?
Figyelt kérdés
Eddig ismerem a Dir en Grey-t, a The GazettE-t és a Mejibray-t de szeretnék valami új bandát hallgatni. Mit ajánlotok? Nektek mi a kedvencetek?2015. aug. 21. 14:42
1/7 anonim válasza:
Alice Nine,Nightmare,Girugamesh <- szerintem ha a Diru és a Gaze tetszik ők is fognak.Aztán ha szereted a kicsit pattogósabb vidámabb stílust akkor LM.C,SuG,An Cafe.Rajtuk kívül még ajánlanám az -OZ-t,a Versailles-t és a D'espairsray-t,de ez a három banda már feloszlott szóval,ha megtetszenének új számokat ne várj.Mondjuk a Versailles a régi tagokból újraalakult,új énekessel,Jupiter néven de ez szerintem kb. istenkáromlás :D Aztán van még Kamijo a Versailles énekese magában,ő egyedül sem rossz de nekem nem az igazi.Ja és ha kicsit "retróbbra" vágynál: X-Japan,Miyavi stb. Na meg a végére egy pikánsabb,ha nem ódzkodsz a csajbandáktól: Exist Trace, de inkább a régebbi számaikat ajánlanám.
2/7 anonim válasza:
DIV az örök kedvencem, és a bandatagok is szimpazikusak/aranyosak, és a dalaik is kivétel nélkül jók. ^^ Én őket ajánlanám. :)
3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! Meg fogok hallgatni tőlük egy-egy számot! Még egyszer köszönöm!
2015. szept. 6. 19:00
4/7 anonim válasza:
A Diaurát nem sem hagynám ki :)
5/7 anonim válasza:
Danger Crue Records visual kei együttes, Wagakki band, Kana boon, és Stereopony a kedvenceim. Persze van még rengeteg szuper együttes, de őket imádom a legjobban. :) <3 *-*
6/7 anonim válasza:
Ajánlom még Gackt-ot, Hyde, Vamps, Hide, Larc en ciel. Ha nem dob vissza a morbiditás, akkor SaTaN és Candy Spooky Theater. És előttem is említették ugye a Versailles-t és a Jupiter-t, ha az bejött,akkor a Hizaki Grace Projekt is tetszeni fog :)
7/7 anonim válasza:
DAMY-t sem hagynám ki :) Itt a magyar rajongó oldaluk: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!