Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Egy számot keresek, bővebben...

Egy számot keresek, bővebben lentebb!?

Figyelt kérdés

A minap hallottam egy kis üzletben, valamelyik rádió adta. Amit tudok: magyar zene, jó ritmusos és pörgős, én rocknak mondanám, amennyire emlékszem elmúló szerelemről szólt, nő énekelte olyan kellemesen rekedtes hangon, ha nagyon kéne hasonlítsam akkor Oláh Ibolyához tudnám hasonlítani a hangját. Vagy pedig tényleg ő énekelte!

Szóval ilyen pörgős ritmusos dallamos rockballada az elmúló szerelemről Oláh Ibolya hangon... ötlet? :)

2016. ápr. 8. 21:43
 1/4 valaki54321 válasza:
Dalszöveg részletre nem emlékszel?
2016. ápr. 8. 22:01
 2/4 A kérdező kommentje:
Hát sajnos nem nagyon, csak annyira, hogy benne volt a szerelem és az elmúlás, vagy valami ilyesmi... elmúlt szerelem... nem tudom sajnos, de nagyon tetszett.
2016. ápr. 8. 22:09
 3/4 TR75 ***** válasza:

Szabó Eszter? Az ő hangja szerintem hasonlít Oláh Ibolyáéhoz, s neki vannak mindenféle dalai.

Esetleg Rúzsa Magdi.

2016. ápr. 9. 01:51
 4/4 A kérdező kommentje:
Rúzsa Magdi biztosan nem, az ő hangját felismertem volna.. Ennek a Szabó Eszternek meg inkább ilyen pop számai vannak, ez a szám, amit én keresek sokkal rockosabb... bár a hang nagyjából stimmel, ilyesmi hang volt. Köszi azért! :)
2016. ápr. 9. 19:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!