Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Nagyon régóta keresek egy...

GoonerBlade kérdése:

Nagyon régóta keresek egy zeneszámot, de tippem sincs, hogy mi lehet a címe. A klipből emlékszek pár dologra, a részletekre lentebb kitérek. (Kell egy kérdőjel is, szóval:? XD)

Figyelt kérdés
Szóval, 5-6 éve hallgattam a számot, szóval nem mai darab, az tuti. A klip kb. 2006-ban lett feltöltve YouTubera. Arra emlékszek, hogy az énekes a klip elején egy utcában sétált. Ha jól emlékszem, rikító zöld haja volt az illetőnek. Emellett nagyon fura figurák voltak a videóban, talán ilyen gumiemberkék, egy guminő az tuti volt. Elég betegnek hangzik, meg az is, maga a zene is, elég erősen egy ilyen alternatív stílus. Manapság is hallok néha remixet belőle, de mindig a TV-ben látom más dolgok alatt, szóval nem tudom visszanyomozni a címét. Nosztalgikus élmények kötnek ahhoz a kliphez (és számhoz), szóval akinek van ötlete, az nyugodtan írja le! :)
2012. okt. 10. 19:08
 1/1 anonim válasza:

Hú, látom elég régen tetted fel a kérdést, nem tudom hogy követed-e még, de azért leírom ezt ide: Sajnos nem tudom a címét, igazából nem is hallottam ilyen klipről, de megpróbálhatok utánajárni. Leírok ide pár kérdést, amire válaszolj privátban (azért privátban, mert ott rögtön látom, hogy írtál-e)

Szóval:

1; A klipet az előadó hivatalos profilja töltötte fel, vagy csak egy régebbi szám, amit valaki utólagosan töltött fel?

2; Milyen stílusa van a számnak? Ok, hogy alternatív, de azon belül? pl. elektro

3;Ha nem személyes a nosztalgikus élmény, és köthető a számhoz, akkor leírhatnád

4;Valamilyen videofelvétel nincs róla, ahogy pl. szól a zene a háttérben?

5;Mikor és milyen tv műsorokban hallottad?

2013. jún. 14. 23:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!