A barátomról tegnap derült ki, hogy rákos. Kérlek, mutassatok olyan zenéket, amik inspirálnak, erőt adnak? Vele akarok lenni, de most úgy érzem gyenge vagyok! Szükségem van. , , energiára, , .
A jelenlegi hangulatodtól indul és elkezd kicsit felpörögni:
Mumm-ra : She's Got You High
Esetleg még ezek jól jöhetnek:
Nancy Sinatra : Sugar Town
Mika : Happy Ending
Sheryl Crow : If It Makes You Happy
Joan Osborne : What If God Was One of Us
Lily Allen : The Fear
Remélem jobbra fordul a helyzet!
Alvin és a mókusok - Az élet egy csoda -> "a remény ott van, de csak addig még, amíg én életben tartom"
Alvin és a mókusok - Tükörbe tudok nézni -> jutalmam ma sem kapom, de nem adom fel mert lehet hogy holnap lesz az én napom"
Remorse - Soha nem adom fel -> "Nem adhatom fel amíg él a testem, nem adhatom fel amíg tűz van bennem"
Remorse - Harcra fel! -> "Ne sírj, hogyha fáj! Állj fel s menj tovább. Harcolj bárkivel, MINDÍG GYŐZNI KELL! HARCRA FEL! GYŐZNI KELL!"
Pokolgép - Újraszületnék -> "Százezer átok sem állíthat meg, miben hiszek végig csinálom. Százszor eltaposhatsz újra felállok, az utam végig kell járnom" (lehetőleg a régi gép-es verzió, Kalapáccsal)
Ossian - A remény hangjai -> "tiszta hangok, sose hallgassatok, a remény vagytok"
Ossian - Rocker vagyok, Ha másnak születtem volna, Itéletnap, Rock katonái, A Heavy Metal születése. Nekem ezek is erőt adnak(erősebbé tesznek), csak nem tudom hogy te Rocker vagy-e.
Ha még jut eszembe valami, akkor leírom.
Ákos:Erő és Alázat
Gyógyulást a barátodnak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!