Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy vakarjam le a nőt a barátomról?
Figyelt kérdés
Röviden:
Barátom barátjának a csaja egyfolytában a barátomat szekálja.
A csaj egy vérszívó pióca annyira rátelepedet a srácra, szinte élni se hagya, és a srác besokkalt a csajtól és nem áll veke szóba, de itt jön a baj.
A csaj azóta az én barátomat szekálja és azzal bombázza, hogy ő mennyire szereti a srácot másik nap meg h mekkora szemét.
Szerintem a csaj elmbeteg.
Mit lehetne csinálni?
2011. aug. 22. 13:16
1/7 anonim válasza:
Én lehet elbeszélgetnék a csajjal.
2/7 anonim válasza:
Nem neked kell vele elbeszélgetni. A barátod ezt nem tudja elintézni? Ne már, hogy ekkora fatökű egy pasi, koccolja le ő!
4/7 anonim válasza:
te most lány vagy fiú vagy?
a fiú a barátod vagy a párod?
de ha a barátod nem akarja lerázni a csajt akkor te miért akarod?
5/7 anonim válasza:
Sehogy. Ezt a helyzetet a barátodnak kell megoldani egyszerűen úgy, hogy megmondja a csajnak, hogy nem érdekli, amit mond és hagyja békén.
7/7 A kérdező kommentje:
Lány vagyok.
És nem idegesítenek ha ez az egész már nem lenne beteges
2011. aug. 22. 13:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!