Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Elengedjem a 14 éves lányomat...

Elengedjem a 14 éves lányomat Balaton Soundra?

Figyelt kérdés
1napra menne. Az egyik osztálytársának a családjával és az osztálytársaivan,szóval nagy társaságban lenne. A nővére is ott lesz,de nem együtt mennének,ha valami baj van gondolom megtudja keresni. De még is aggód

2016. márc. 15. 19:43
 1/5 anonim ***** válasza:
Ha van mellette felnőtt, és megbizonyosodok róla hogy jó kezekben van, természetesen
2016. márc. 15. 19:52
 2/5 anonim ***** válasza:
szerintem az meg picit korai
2016. márc. 15. 20:35
 3/5 anonim válasza:
Nee.
2016. márc. 20. 13:33
 4/5 anonim ***** válasza:

Uristen ez komoly?!

18 eves vagyok es most megyel eloszor. Eddig meg sem fordult a fejemben ilyesmi..

14 evsen?! Senkinek nem jo. Neki sem, akik ott vannak azoknak sem, na meg mit keres egy 14 eves ilyen helyen amikor egy sima hetvegi buliban is 16+tol engednek be.

2016. ápr. 21. 01:11
 5/5 anonim ***** válasza:
Persze miért ne már nem 5éves én elöször 10evesen mentem most 13vagyok és nyaron egyedül megyek az egyik 13eves haveromal
2016. jún. 13. 17:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!