Másnak is van ilyen ízlése zenék téren?
Figyelt kérdés
Szeretem a rockot. Pl: thousand foot krutch, skillet, Linkin park.. És még van pár. De nem ez a lényeg. Szeretem még az electro fajtákat. Pl: electro & house, Drumstep, dupstep, drum and Bass stb. Lehet az, hogy a rockot és az electro féléket egyszerre szeretem? vannak itt ilyenek? 15f2016. márc. 15. 10:51
1/3 anonim válasza:
Te magad írtad, hogy szereted arockot és szereted az electrot. Akkor utána nem " Lehet az, hogy a rockot és az electro féléket egyszerre szeretem", hanem igen, te szereted mindkettőt.
És igen, másnak is van ilyen ízlése. Ne mvagy egyedül. Statisztikailag is legalább emberek tízezrei vannak így vele.
2/3 anonim válasza:
Én szeretem a fagylaltot. De a macskákat is szeretem. Lehetséges, hogy egyszerre szeretem a fagylaltot és a macskákat? 15L
3/3 anonim válasza:
Te nem szereted a rockot. A Linkin Park és társai nem rockot játszanak, hanem elektromos gitárral dúsított hiphopot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!