Van valakinek ilyen ízlése zene kapcsán? :] Sorolok pár bandát/énekest.
Figyelt kérdés
AC/DC, Metallica, Guns N Roses, Sixx:A.M., Theory of Deadman, Shinedown, Asia, Kansas, Iron Maiden, Megadeth, Venom, Pantera, Scorpions, Les Friction, Queen, I Prevail, Skillet, Imagine Dragons, Adam Lambert, Hozier, Jason Walker, Lorde, My Chemical Romance, Starset, Nickelback, Pink Floyd, Roxette, Simple Pan, Jen Titus, Three Days Grace, The Offspring, Slash, Rixton, Black Sabbath, Breaking Benjamin, stb..
És még a DAGames-nek vannak jó számai, bár ő videós egyben..
12/l
2015. nov. 26. 17:09
2/5 anonim válasza:
Ezekből az iron madient
Skillet MCR nickelback three days grace meg a braking benjamin-t szeretem
16/L
3/5 ThreeDaysGrace válasza:
Fúúúú ezeket nagyon szeretem.Főleg Imagine Dragons, Adam Lambert, Hozier, Starset, Metallica, AC/DC, Nickelback, Pink Floyd, Breaking Benjmin és a legeslegjobban Three Days Grace <3 Ha ezeket a zenéket szereted ajánlom még a Bring me a horizont, 30 second to mars egy régi ismertet a Rolling Stones-t. (fogadjuk rögtön tudtad a nevemből ;DDDD)
4/5 A kérdező kommentje:
ThreeDaysGrace :D Megint itt vagy? :D Én válaszoltam az egyik [ asszem angyalkázós ] kérdésedre :D
2015. dec. 4. 20:53
5/5 A kérdező kommentje:
Rolling Stones :D Őket is ismerem <3 Csak kihagytam, úgy tűnik :D Meghát persze Beatles :D
2015. dec. 4. 20:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!